Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Αντικείμενο 2 για την Δημοπρασία του Σίκρετ Σάντα ΙΙΙ

Ο Σίκρετ Σάντα προς το παρόν αριθμεί 10 συμμετοχές. Επίσης ως τωρά εχω μαζέψει απο μπλογκερς €130 για τον Σύνδεσμο Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια,και τους ευχαριστώ παααααααααρα πολύ!!!!!!!!!!

Η καλή Σαμαρίτισσα της μπλογκόσφαιρας, εχει μια φίλη που εκαμε αυτό το χαριτωμένο παιδικό σκουφάκι το οποιό θέλει να δωρίσει για τον σκοπο του Σίκρετ Σάντα. Η αρχική τιμή είναι €8. Οποιος ενδιαφέρεται να αφήσει κόμμεντ ή να στείλει ήμειλ ή σε μένα (prasinada@gmail.com) ή στην Σαμαρίτισσα (samaritissa@gmail.com).


 Μην ξεχνάτε οτι στις 14 του Δεκ λήγει η προθεσμία των συμμετοχών στον Σίκρετ Σάντα ΙΙΙ.

5 σχόλια:

  1. Επειδή μιαν μανία με τα καπέλα έχω την... και προσπαθώ να την περάσω και στο αστέριν... Θέλω το!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς την! Για να μην κάνω καμιά γκάφα, ας μας ενημερώσει η πολυαγαπημένη πρασινάδα τι κάμνουμε...
    Φίλη mademoiselle, το σκουφάκι εν σε παιδικό size. Υπολογίζω ότι μάλλον εν θα κάμνει σε παιδάκι πάνω που 8 χρονών (αλλά ίσως να κάμνω και λάθος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμαρίτισσα μου γειά σου! Για το αστέρι το θέλω οπότε το παιδικό μια χαρά μας κάνει μη σου πω είναι και μεγάλο καθότι είμαστε 13 μηνών και μικροκαμωμένη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοπέλες φανταζουμαι θα εξηγηθείτε μεταξύ σας ετσι αν θελετε οτιδηποτε λετ μι νόου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dear mademoiselle Hyde, δε βρίσκω κάπου το e-mail σου για να επικοινωνήσω. Σε παρακαλώ στείλε μου εσύ ένα μνμ στο samaritissa@gmail.com για να κανονίσουμε πώς να σου στείλω το σκουφάκι. Καλοφόρετο! :-*

    ΑπάντησηΔιαγραφή