Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Σίκρετ Σάντα ΙΙΙ

Εδω και 2 χρονια η μπλογκοσφαιρα φορεί τα γιορτινά της μεσα στις γιορτές ετσι και φέτος νομίζω πρεπει να συνεχίσουμε την παράδοση πλέον, που ονομάζεται Σίκρετ Σάντα. Για οσους μόλις πρόσφατα συντονιστήκαν με την εκπομπή μας, μπορειτε να ακολουθήσετε το tag "Σίκρετ Σάντα" στο τέλος του ποστ και να δείτε ολα τα σχετικά ποστ απο περασμένες χρονιές.

Φέτος λοιπόν οι ημερομηνίες εχουν ως εξής.

- Μέχρι το Σάββατο 14  Δεκεμβρίου μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στον Σικρετ Σάντα στο prasinada@gmail.com

- Κυριακή 15 Δεκεμβρίου θα σας στείλω το ονομα του/της μπλόγκερ στον/στην οποιο/α θα κάνετε το ποστ-δώρο

- Δημοσιεύουμαι τα ποστς-δώρα απο τις 22-24 Δεκεμβρίου!



Πέρσι παράλληλα με το παιχνίδα, εμαζεύκαμε λεφτά για το Σύνδεσμο Κατά της Βίας στην οικογένεια και εκαταφέραμε να μαζεψουμε 600 ευρώ, ενα ποσο που εξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Για φέτος εχω μια διαφορετική ιδέα...Προτείνω ο κάθε ενας απο εμας που μπορεί να κάμει κάτι, να το δωρίσει και να κάμουμε μια δημοπρασία. Oπως είδαμε στο παρελθόν, η μπλογκοσφαιρα εχει πολλά ταλέντα! Τα λεφτα που θα πάρει ο καθένας μας θα μπορεί να τα δωρίσει οπου εκεινος/η θέλει. Εγω για παραδειγμα θα προσφέρω 2-3 πράματα που εχω υποψη μου..... Τζεινος/η που θα προσφέρει το μεγαλύτερο ποσο, θα πάρει το αντικείμενο τζαι εγω θα δωρίσω τα λεφτα (ή τρόφιμα με την ιδια αξία ή οτιδηποτε αναγκες υπάρχουν) σε ενα σκοπό της επιλογής μου.

Ετσι λοιπόν, οποιος θέλει να δωρίσει κάτι μέσω δημοπρασίας, μπορεί να αναρτήσει το αντικείμενο στο μπλογκ του μέχρι τις 14 του μήνα. Η δημοπρασία θα κλείσει στις στις 20 Δεκεμβρίου και ο νικητής θα πάρει το αντικείμενο και θα δώσει τα λεφτα. (Αυτο φυσικά μπορεί να γινει και εξ αποστάσεως μεσω ταχυδρομείου κτλ, ή ακομα και μέσω "μεσολαβητη" κτλ κτλ). Μετα οταν ο μπλογκερ δωσει τα λεφτα σε ενα σωματείο ή ίδρυμα ή σκοπό τελοσπάντων, θα κανει αναρτηση με ολα τα σχετικά. To Πράσινομπλογκ θα εχει φυσικά συντονιστικό ρόλο και λάιβ απντέιτς!

Παρακαλώ να σημειωθεί, οτι μπορείτε να λάβετε μέρος στον Σίκρετ Σάντα χωρίς να λάβετε μέρος στο ολο θεμα δημοπρασίες. Εγω θα ανοιξω δημοπρασία για τα δικα μου αντικείμενα εντός της εβδομάδας!


27 σχόλια:

  1. Ίσως να θέλει κάποιος να λάβει μέρος στο κομμάτι charity χωρίς να λάβει μέρος στο secret santa. Εγώ πέρσι τουλάχιστον (και από ότι ξέρω αρκετοί άλλοι) είχαμε δώσει ένα ποσό, χωρίς να παίξουμε το παιχνίδι (γνωστή party pooper).
    Θέλεις να μας πεις αν/τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται ρε πως γίνεται τουτο! Απλα μπορείς να αγοράσεις κάτι που θα εχει καποιος στην δημοπρασία. Θενξ φορ ολ δε σαππορτ! :)

      Διαγραφή
    2. να δώσεις κάτι όμως προς πώληση;

      Διαγραφή
  2. αμ΄έπος, αμ'έργον τελικά Πρασιναδούλα:)

    Επειδή είμαι παντελώς ατάλαντη, παρακαλώ τους συνμπλόγκερς όπως προσφέρουν πέρα του ενός αντικείμενα:) Μερσί και μποκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαίνετε μου λλίο σαντανωμένο αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις οργανωτικές σου ικανότητες. έμεινε να αποκτήσω κανένα ταλέντο να κάμω τίποτε!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην πορεία θα καθαρίσω κουτσιά.... :Ρ Θενξ για την εμπιστοσυνη! :-)

      Διαγραφή
  4. Εμένα η τέχνη μου δεν μπορεί να δημοπρατηθεί!
    Τέσπα εγώ θα ακολουθήσω, όπως έχουν γίνει τα πράγματα το μόνο εύκολο είναι να βρούμε κάποιον με ανάγκες να τον στηρίξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εν μεγαλος ο πειρασμος να δημοπρατησω τη στόη καταδυσης του μοτορτζη παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eγώ που είμαι λλίο ως πολλά ττακουρημενη εσυγχύστηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως ειπα και της Ουφ μεν ανησυχεις. Θα καθαρίζω συνέχεια κουτσιά στην πορεία! :)

      Διαγραφή
  7. Όχι ότι δεν μου αρέσει τα δοκιμάζω καινούργια πράγματα, αλλά μου φαίνεται πιο περίπολοκο απο το περσινό και αρκετοί θα μπερεδευτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην αρχη παντα ετσι μου λαλείτε αλλα μετα ξεκαθαριζουν τα πραματα και εν ευκολα! :))

      Διαγραφή
  8. Είμαι μέσα αλλά μιας τζιαι δεν είμαι τόσο καλή με τα χέρια μου για να φτιάξω όντως κάτι, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να λάβω μέρος στο κομμάτι της δημοπρασίας.
    Έξυπνο πάντως και προτότυπο. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντα είμαστε μέσα αλλά αυτή τη φορά όντως χρειάζεται το ταλέντο σου στο να επεξηγείς ξανά και ξανά και να αναλύεις.
    Εγώ εύκολο, θα αναρτήσω παραμύθια για τη δημοπρασία!
    Αλλά... πως θα κάνουμε τη δημοπρασία; ποσο θα κρατήσει; πότε βάζουμε όριο κτλ κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι, θα τα ξεκαθαρίσουμε ουλλα σιγα σιγα! Τωρα απλα εσυρα την ιδέα! :)))

      Διαγραφή
  10. Κι εγώ μέσα Πρασινάδα! Απλά δεν ξέρω αν έχω να δημοπρατήσω κάτι. Ούτε μένα πιάνουν τα χέρια μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απλή συμμετοχη εν αρκετη! Στο κατω κατω μπορεί να πιασεις αντικειμενο παρα να φκαλεις στο σφυρι! :)

      Διαγραφή
  11. noted! (τζείντο σικρετλεκτικο επικο μπλογκοπαίχνιδο ερούφησεν το η χούβερ α;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. re paidia, sorry pou epembenw etsi sto asxeto..alla eseis pou asxoleiste me ta istomageiremata kamete kanena post. Mas sozete emas pou eimaste ekswteriko pragmatika! oi suntages sas einai telies!

    an exete kai kamia suntagi gia rizoto pale kamnei mas... eukola kai grigora einai ta agapimena mas! haha (en me kanei kamnw kai special requests!) hehe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκαιο! Επαραμελήσαμεν το λιο...εγω εχει καιρο να γραψω κάτι....εκαμα μαρμελάδα μοσφιλο πάντως τζαι θα την βάλλω. Με την πρώτη ευκαιρία ομως θα βαλλω τζαι φαγια.... :-)

      Διαγραφή
  13. bravo!! marmelades thelw na kamw fetos proti fora!! molis fkoun oi fraoules tha dokimasw... tha dokimasw ekeini pou ebales, na doume... sas euxaristoume olous para polla pantws!! anektimito blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βάλλω την μαρμελάδα μόσφιλο σύντομα (οταν εβρω καιρο να την γράψω) οπως επίσης ακομα 1-2 συνταγες που εχω φωτογραφίες αλλα εν τες εγραψα ακομα! Να'σαι καλα για τα καλα σου λόγια! Νοιωθω σε γιατι τζαι εγω οταν υπηρξα εκτος τουτα ηταν πολλα σημαντικά για μενα! :-)

      Διαγραφή