Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Αντικείμενο 1 για την Δημοπρασία του Σίκρετ Σάντα ΙΙΙ

Εκτος απο διαφορα μπλεχτά που θα δωρίσω φέτος στο Σίκρετ Σάντα, ειπα να δωρίσω και ενα γλυκό ετσι για αρχή για να γλυκαθούμε! 

Αντικείμενο 1: Κέικ Καρότου με γλάσο απο κρίμ τσιζ! Αρχική τιμή για την δημοπρασία €10. Μπορειτε να αφησετε την προσφορά σας με κομμεντ σε αυτό το ποστ. Το ποσο που θα μαζέψω απο ολα τα αντικείμενα μου, θα τα χρησιμοποιήσω για να αγοράσω τρόφιμα και αλλα απαραίτητα για τον Σύνδεσμο Κατα της Βίας στην οικογένεια.





Φήμες λεν ότι εν μια που τες σπεσιαλιτέ μου. Το κέικ θα είναι δίπατο οπως στην φώτο. Η δημοπρασία θα κλεισει στις 15 του Δεκεμβρη και το κέικ μπορει να το παραλάβει ο νικητής οποτε θέλει φτανει να με ενημερώσει για την ημερομηνία 2 μέρες πριν.

5 σχόλια:

  1. θέλω το εγώ τωρά! πληρώνω τα διπλάσια αλλά θέλω το τωρά! έπαθεν βραχυκύκλωμα το πληκτρολόγιο πιυ τα σαλια μιυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα ειμαι δουλεια! :Ρ

      Βλέπε ντισκλέιμερ πλιζ! Εν τζαι μπορώ να καμω θαυματα!! :))))

      Ατε ρε στειλε συμμετοχη για τον Σίκρετ Σάντα!! Εχουμε 5 συμμετοχες ως τωρα τζαι εσυ κάθε χρονο λειπεις μας! :)

      Διαγραφή
  2. Eγώ εσυγχύστηκα τέλεια ρε Πρας μου. Αν θέλουμε ας πούμε να δώσουμε ένα ποσό εμείς που είμαστε ατάλαντοι πως το κάμνουμε?ή μάλλον μπορούμε να το κάνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θελεις μπορεις να "αγορασεις" κατι που καποιον που θα φκαλει κατι σε δημοπρασία. Αν θελεις μπορεις απλα να κανονισουμε να παμε μαζι να γορασουμε πραματα, ή απλα να γορασεις πραματα εσυ ή οτι αλλο σενάριο θελεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θενξ έστειλα σου email , που θα μπορέσεις να το δεις μου λες.χχχ

      Διαγραφή