Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

To whom it may concern

Στο Σικάγο δεν ειχε περίπτωση να μαθευτεί στην δουλειά οτι έχω μπλογκ. Τζαι ανοιχτό να το αφηνα στο κομπιούτερ τίποτε εν θα εγίνετουν! Δοκίμασε να βαλλεις κυπριακά στο google translate τζαι θα γελάσει τζαι το παρδαλό κάτσίκι! (παρένθεση πριν λιο καιρό αναρωτιούμουν πόθεν εφκήκε τουτη η εκφραση.....Η απάντηση δαμε.)

Ας υποθέσουμε οτι καποιος που διαβάζει το μπλογκ μου με συναντήσει τυχαία σε μια παρέα ή οπουδήποτε. Νομιζω οταν αρχισουμε να μιλούμε θα καταλάβει πολλά γρήγορα οτι "Αααα τουτη εν η Πρασινάδα!".  Τοτε το δίλημμα ειναι λαλεί μου το ή εν μου το λαλεί;;;;

Ως τωρά στην δουλειά δεν ειπα κανενός για το μπλογκ. Ομως κάποιοι "σπιουνιστές" του διαδικτύου τους οποίους δεν θα ονομάσω, με ενημέρωσαν οτι υπάρχουν άτομα που με διαβάζουν που την δουλεια!!!!!!

Που τότε εγιναν ουλλοι δαμέσα δα υποπτοι! Λαλείς να εν καμιά φοιτήτρια/ής;;; Λαλείς να τζεινη η σέκρεταρι που συμμερίζεται τον πόνο μου για το φριζ του μαλλιού;;;  Εγνωρισα τον αναγνώστη/αναγνώστρια οξά εν που τζεινους που εν ενγώρισα ποτέ;;; Ουφφου τρώει με η περιέργεια!! Είσαι τυχερός/η που έκοψα τζαι το Ινβεστιγκέισιον Ντισκάβερι τσάνελ {πρώτον εν πυρά τζαι καθουμαστεν εξω στην βεράντα τες νυχτες (τζαι μπλέκουμεν δημιουργίες για να μεν ξεχνιόμαστε) τζαι δευτερον εβαρεθηκα το!}. Γιατί αν δεν το εκοφκα αυτή την στιγμή θα ειχα "πιπολ οφ ιντερεστ" τζαι θα ηταν ουλλοι ενοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Τζαι ποιός ειδε την Έιτζεντ Πρας τζαι εν την εφοήθηκε;;!!!

Αγαπητέ αναγνώστη στην δουλεια φανερώθου πλιζ τζαι την επομενη φορά που θα φέρω κέικ θα σου φωνάξω να σε τζεράσω! Τζαι αν δεν φανερωθείς θα σε ανακαλύψω που θα πάει! Μπορεί να εκοψα το Ινβεστιγκέισιον Ντισκάβερι αλλα το μικρόβιο της αναζήτησης της λύσης μυστυρίων παραμένει ζωντανό τζαι κατίσhι σου!


27 σχόλια:

  1. Θα πόνταρα στους πιο νεαρούς και πιο αθκειασερούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όου μάι γκοντ. Ο δαιμόνιος δημοσιογράφος Πίκος-Πρας σε νέες περιπέτειες. Εεε τουλάχιστον έσhιεις τζιαι fan-base at work. Χαλά σε;;; :P

    Άτε σύντομα τζιαι με book-deal. The Prasinada Chronicles :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. fan base?? χαχαχαχαχα βιβλίο οξα να πεταχτω ολόισια σε ταινία;;; :ΡΡΡ

      Διαγραφή
    2. Naaaah πρώτα θα τα κονομήσεις από τα βιβλία - γιατί φυσικά θα κάμεις σειρά βιβλίων - τζιαι μετά θα κάμεις φραντσάιζ ταινίες - που αλλού;;; Χόλυγουντ μπέιμπι :P

      Διαγραφή
    3. Χαχαχα θα σε πιασω για δημοσιες σχεσεις! :)

      Διαγραφή
    4. Ήδη άρχισα να σκέφτομαι την καμπάνια μάρκετινγκ σου. :P

      Διαγραφή
  3. Φταίει η ελλειπής εποπτεία και ο καπιταλισμός, εν καθαρό το θέμα νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα αν χρειαστείς οτιδήποτε για να βοηθήσουμε στο investigation, εδώ είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φοιτητές/φοιτήτριες; Ίσως βρήκες τον αναγνώστη/ την αναγνωστριά σου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω φιουξ!!!!! Ηλπιζα οτι θα ηταν φοιτητής/φοιτήτρια! :))))

      Διαγραφή
    2. δεν είμαι φοιτητής/ φοιτήτρια...;) αλλά στο Παν.

      Διαγραφή
    3. Ωπ! Πε μου εγνωρισα σε τζαι σε γενεθλια;; (να φυρτώ;;)

      Διαγραφή
    4. όχι ...αν μιλάμε για το ίδιο Παν. δεν έχουμε γνωριστεί,ούτε το όνομα σου ξέρω :) άρα διατηρείς την ανωνυμία σου! ...συμπέρασμα μεν φυρτείς ...κι αν δεν είναι το ίδιο το Παν. μπορεί να έχεις ακόμα μια αναγνώστρια από άλλο Παν. !! Ελπίζω να βγαίνει νόημα.

      Διαγραφή
    5. by the way το να σχολιάζεις σαν ανώνυμος (παρόλο που δε μου αρέσει) έχει μια γοητεία και λίγη πλάκα. Καλό Σαββατοκυρίακο.

      Διαγραφή
    6. "ακόμα μια αναγνώστρια" α;;;
      αρα είσαι γυναίκα...
      Πρας... στοιχείο!

      Διαγραφή
    7. Τελικά ενεν ενας ο αναγνώστης που την δουλεια, εν πολλοί/πολλές τζαι έχασα το μέτρημα και το πουσουλα! Ω μοντιέ!

      Διαγραφή
  6. Εγώ παθαίνω ακριβώς το αντίθετο. Έκαμα μπλοκ πρόσφατα αλλά έμεινε μου η συνήθεια που είχα ως αναγνώστης.
    Πάω τράπεζα και θωρώ κάποιον κύριο, κυρία τζιαι λαλώ που μέσα μου, ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τούτη εν η τάδε μπλοκερ, ενα ταίριαζε το profile, ή αααααα τούτος εννα είχε περίπτωση ναν ο τάδε μπλοκερ κλπ.
    Ανθρώπινη φύση μάνα μου, either way εν περίεργη.

    Φαντάζομαι σε πάντως κάπως όπως την Bones (έσhei και labs) να κάμνεις έρευνες να ανακαλύψεις τον ένοχο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω μετα το πιο πάνω κομμεντ σταματα ουλλες τις ερευνες! Τζαι εγω επερασα την φάση που εθωρουν μπλογκερ παντου τζαι καταλάβω σε! :))

      Διαγραφή
  7. Εν ένας που τους φόβους μου άμπατζε με έβρει κανένας που το σχολείο και κάτσει να με θκιαβάσει... Αλλά σίκκιμε. Ένας χρόνος μου έμεινεν...

    Η παρέα μου ξέρει ότι έχω μπλογκ, ο ένας τζιόλας θκιαβάζει με κανονικά. Αδρά αδρά κάμνει το και ο super spy τζίρης μου ο οποίος μόλις το ανακάλυψεν ενιαούριζεν μου για τρεις μερες.

    Όταν ήμουν Αμερική ήμουν πολλά ανοικτή στο ότι έχω μπλογκ. Και επροσπαθήσαν τα παιθκιά να το κάμουν translate αλλά και οι δύο μας ξέρουμεν τι αποτέλεσμα εφκάλαν. Δαμέ είχαν φέρει τον Έλληνα να τους το μεταφράσει και ο ίδιος είπεν μου ότι μετά που πέντε λεπτά θκιαβάσματος είχεν πάθει τρομερό πονοκέφαλο.

    Προσωπικά εν λίον δύσκολο μου να κρατήσω ένα μυστικό (εξηγεί πολλά, ιδιαίτερα τον λόγο που έχω μπλογκ). Τελευταία άρχησα να παρατηρώ τους αγνώστους γυρώ μου και να σκέφτουμαι αν είμαι μπλογκερ. Μιλάω δυνατά για την κυπριακή μπλογκοσφαιρά και σκέφτουμε μερικές φορές ποιός που τζίνου που μπορεί να με ακούει είναι μέλος της μικρής μας κοινότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σικκιμέ indeed! Αλλα εν ωραιο τζαι το "μυστυριο" της ανωνυμίας καποτε.

      Διαγραφή