Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ναι εγώ μιλώ;;

Για πολλά χρόνια στην Αμερική ειχα δορυφορική συνδεση τζαι εβλεπα ΕΡΤ, ΜΕGA και ANT1. Kαθε νυχτα κατα τις 10 μ.μ. τοπική ωρα αρχιζαν οι πρωινές εκπομπές των 6 π.μ. στην Ελλάδα. "Καλημέρα απο την Ελλάδα σε οσους μας παρακολουθουν και στο εξωτερικό. Στην Ευρώπη, στην Αμερική και στην Αυστραλία". Οκέι το καλημέρα ηταν λιο ακυρο για εμας γιατι η μέρα μας ετέλειωνε, αλλα ηταν ωραίο να σου στελνουν ένα χαιρετισμό, ακόμα τζαι οταν ηξερες ηταν απλά μια συνήθεια...ε τζαι που ίσως αρεσκεν στους παρουσιαστές γιατι ενοιώθαν ότι εκάμναν "διεθνή καριέρα".

Και ποιός δεν θυμάται να ακουσε εστω μια εκπομπή στο ράδιο οπου τηλεφωνά ενας ακροατης τζαι αφου βεβαιωθεί οτι εν όντως τζείνος/η που μιλά, στελλει χαιρετίσματα "Στους συγγενείς μου στην Πάφο, στο θκειό μου τον Κώστα στο Περθ τζαι στα ανήψια μου, Αντρούλα τζαι Πάμπο στο Λονδίνο".

Με αφορμή λοιπόν τουτες τις αξέχαστες στιγμές, θέλω και εγώ με την σειρά μου να στείλω μπλογκικούς χαιρετισμούς!

Στους 1-2 φίλους που με διαβάζουν απο το Σικάγο τζαι κυρίως στο Κοιμωμένο Βούη....στο Δρ. Κοιμωμένο Βούι εννοώ!!

Στον/ην/ους αναγνώστες που την Καλιφόρνια που με διαβάζουν συχνα πολλα χαιρετίσματα! Ενιξερω ποιος/ποια/είσαι αλλα τα βιούζ του μπλογκ που την Καλιφόρνια εν παραπάνω που το Ιλλινόι.

Στην Ε απο την Λεμεσό που ξέρω οταν με διαβάζει και που με θυμάται παντα σε γενέθλια και γιορτές!

Τους χαιρετισμούς μου στους Κυπραίους εν Ελβετία που πρόσφατα η υπαρξη τους υπέπεσε στην αντίληψη μου! Μικρός που εν ο κόσμος α;;;!!!

Σε οσους κατα καιρούς μου εστειλαν μηνυματα για να μου πουν κάτι που τους απασχολεί,  για να μου πουν οτι υποστηρίζουν την αποφαση μου να πάω Κύπρο, για να με ρωτήσουν κάτι, για οτιδηποτε τελοσπαντων!Θενξ ξανα!!!

Τα χαιρετίσματα μου στο Αλτερ Ίγκο καπου τζαμέ κοντα στο Ιλλινόι....Εχει καιρο να τα πουμε...Χόουπ ολ ις γουέιλ!
 

Καπου δαμέ θα κλείσω την εκπομπή μου με ενα τραγούδι με σχετικό τίτλο (μεν ανησυχείτε ενεν το "χαιρετισματα λοιπον στην εξουσία"!)

24 σχόλια:

  1. την αγάααααααααααααααααπη μας στο όμορφο Σικάαααααααααααααγο :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω Σικάγο Σικάγο η αγαπημένη μου πόλη!!!

      (που θα ελάλεν και η Σοφία Φιλιππίδου στο γκεστ της στους Δύο Ξένους)!

      Διαγραφή
    2. τρελενομαι! http://www.youtube.com/watch?v=zyO80jSvRJI

      Διαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=PoEvL6lVYBw προτιμώ το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου ρε Πρασινάδα μας! Είσαι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α εντάξει οι χaiρετούρες σε όοολο το σόι είναι στανταρτ!! αλλά το τοπ είναι το 'ναί εγώ μιλώ??, αλοουυυυ???' αχαχχαχχαχ τέλειο!!! Κάθε φορά που το ακούω σε τιβι/ραδιοφωνο φύρνουμαι!

    p.s Πρας δεν είσαι σωστή!!! Ακόμα κάμνεις σαιενς φορ ολ τζαι έχει και τόσο καιρό που μου το τάσσεις! ;(
    anonimi X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικαιο ο,τι και να πεις! Βασικα γραφω σάιενς στην δουλεια (ουλλη μέρα ειμαι σε ενα γραφειο) τζαι εχασα λιο την εμπνευση μου για τα σάιενς φορ ολ ποστ.......περκει εβρω μοτιβέισιον συντομα..... :(

      Διαγραφή
  5. Χαιρετίσματα Πρασιναδούλα μου τζιαι καλά κάμνεις γιατί έσσιει κόσμο που σε αγαπά τζιαι σε σκέφτεται τόσα μίλια μακριά.

    Μπλες γιου σουίτι. :)
    xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Πρας, τωρά που το λαλείς...έχει πολλούς Κυπραίους η Κίνα και η Νότια Κορέα; Με διαβάζουν καμμιά διακοσαριά ...χαχαχαχαχα, κάτι πάει λάθος με τούτα τα στατιστικά νομίζω...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω μερικά εν πραγματικα. Μετα εν τζεινα που ηρτεν καταλάθος ενα κλικ (ενιξερω πως αλλα τα κατα λαθος συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες) τζαι εν τζαι αλλα που εν απλα που "κομπινα" του IP. πχ καποιος εν στην Λευκωσια αλλα αλλασει ποδα ποτζει πραματα ip τζαι σεττινγκς τζαι φαινεται οτι ηρτεν μεσω Τιμπακτού!

      Αλλα ενεν ωραια να νομιζουμε οτι εχουμε φανατικούς αναγνωστες στην Κίνα;;; Καπου δαμέ να στείλουμε τα φιλια μας στους αναγνώστες στο Πακιστάν, Μπενίν, Φιλιππίνες και σε ολα τα μερη τους κόσμου! :ΡΡ

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχαχα, ναι ναι τα φιλιά μας, μην παρεξηγηθούν και σταματήσουν να μας διαβάζουν :)

      Διαγραφή
  7. Να μεν ακούσει ο ΙΤας για χαιρέτημα τζ' εν να σ' αρκέψει για γαμπρούς τζαι παντριές πάλε!

    Πολλά χαιρετίσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Ναι αλλόου; Εγώ μιλώ"
    "Ναι κυρία, μπορείτε ναχαμηλώσετε λίγο την ένταση της τηλεόρασης σας;"
    "Εγώ μιλώ;"
    "Εσείς μιλάτε."
    "Α. Εντάξει. Ήθελα να πω συγχαρητήρια για την εκπομπή σας, είναι πολύ ωραία, την βλέπω κάθε μέρα και εσείς είσαστε πολύ ωραίοι και να στείλω χαιρετίσματα στην αγαπητή Δρ.Πρασινάδα που είναι καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή σας. Πρασιναδούλλα μου συγχαρητήρια, μπράβο σου, συνέχισε τούτο που κάμνεις και θα σε υποστηρίζουμε πάντα και θα σε διαβάζουμε κάθε φορά που κάμνεις ποστ με αγωνία. Γράφεις πολλά ωραία στην κάμερα πάντως, τζαι τα μαλλιά σου εν πολλά ωραία!"
    "Ευχαριστούμε την κυρία Ποτάμη για την παρέμβαση, διαλειμμα για διαφημήσεις και επιστρεφουμε σε λίγο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα μας εφυρες κ. Ποτάμη μου!!!! χχχχχ

      Υ.Γ. Τζαι εγω σας διαβάζω αν και 99% των ποστ δεν αφηνω κομμεντ :))

      Διαγραφή
  9. Αχ, άλτερ μου! παρόλο που έχω sabbatical φετος (και είμαι πάλε σε κοντινή πολιτεία και βλέπω τα νέα σου), πάω τριφτή. τόσο που ούτε κύπρο δεν επρόλαβα να έρτω καν. φυσικά σε σκέφτουμε. Τώρα τελειώνει το τωρασινό προτζεκτ και να κανονίσουμε κανένα σκαιπ να τα πούμε λεπτομερώς και εκτενώς. Άσε που προσπαθώ κατά καιρούς να σου αφήσω σχόλια αλλά δεν μπορώ (σήμερα έλυσα το μυστήριο: ούσα παρανοική για το πραιβασι μου, δεν δέχουμε κουκις από 3 πάρτις, και γιαυτό έχω πρόβλημα). Αμάναμου, δεν νομίζω να φκάλλει νόημα τούτο το σχόλιο. άστα να πάνε. καταλαμβαίνεις...

    : -)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέφτου να μεν ειχες σαμπάτικαλ δηλαδή!!! Ατε ελπιζω να ερτεις τα Χριστουγεννα καλό, να πιουμε εστω ενα καφε! :))) Καλά να περνάς τζαι μια χαρα φκάλει νόημα το σχόλιο! :)

      Διαγραφή
  10. οοο Θενκς! Btw το Κοιμωμένο Βούι είναι Indianapolis! δεν είναι καθόλου Σικάγο..μα καθόλου... το καημένο το αυτοκινητούι εχει πολλά μίλια που το πίεννε-έλα!

    Δρ. Βούι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kόρη ο,τι και να γίνει, οπου και να είσαι, θα είσαι το Βούι του Σικάγου!! :))))

      Διαγραφή
  11. χεχε, πολύ μικρός ο κόσμος αλλά όμορφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή