Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Γράμμα σε ενα παλιό συμμαθητή

Αγαπητέ παλιέ συμμαθητή,

Εχάρηκα που εμιλησαμε προχτές που το τηλέφωνο τζαι εμαθα τα νέα σου τζαι ειπα σου τζαι εγω τα δικά μου. Ξερω οτι εκάμναμεν πολύ παρέα στο σχολείο τζαι μετά που ετελειωσεν το σχολείο εχαθηκαμε, αλλα θινγκς χάπεν τζαι συνήθως φορ έι ριζον ετσι εχαρηκα που εν εστιάσαμεν σε τουτο τζαι απλα εξιστορίσαμεν ο ενας του άλλο τι εκάμναμεν τοσα χρονια τζαι εμιλουσαμεν λες τζαι εσhει που τα εχτές να τα πουμε.

Ηταν λογικό φυσικά σε κάποια φάση να με ρωτήσεις για το πως αποφασισα να ερτω Κύπρο....ειπα σου εν συντομία τους λόγους τζαι ας μεν τους συμμερίζεσαι γιατι εσυ αποφασισες να μείνεις εκτος. Ερωτησες με αν μου αρεσκει τζαι αποφασίσα να μείνω. "Θυμάσαι" ειπα σου "που στο σχολείο ημουν ετσι πολλά του προγραμματισμού τζαι των σχεδίων;; Εεεε εξακολουθώ να ειμαι ετσι αλλα σε πολλά πιο χαλαρο σημείο. Εν θα κάτσω να ανησυχω για τα "αν"....οταν δω οτι εν περνώ καλά πλέον ή οταν κάτι δεν που ειναι πλεον υποφερτό ή οταν κατι ξεπερνά καποια όρια που εχω τότε θα το αντιμετωπίσω οταν ερτει η ώρα."

Ξερεις ρε συμμαθητή πλεον προσπαθώ να ζω το παρόν τζαι ταυτόχρονα να επενδύω στο μετα...πριν απλα επόνταρα στο μετά τζαι το παρον το είχα λιο χεσμένο. Μπορεί να ενοιωθα οτι εσhει που τα εχτές να τα πουμε, αλλα τελικά επερασαν 12 χρονια που τότε που ετελειώσαμεν το σχολείο. Εμεγαλώσαμεν τζαι αλλάξαμεν. Θέλω να πιστευκω οτι αλλάξαμεν προς το καλύτερο. Εχαρηκα που έμαθα νέα σου τζαι εχάρηκα που η συζήτηση μας με εκαμεν να δω τζαι λιο τον εαυτό μου που τοτε ως σημερα.

Ευχομαι να συνεχίσεις να πραγματοποιείς τα όνειρα σου τζαι να περνάς καλα!!

Πρας



*Ο τίτλος εν παραλλαγή που το "Γράμμα σε ενα παλιό συμφοιτητή" του Καρυωτάκη.

4 σχόλια:

  1. Κάμνουμε τζαι οι 2 ένα δεν ενδ νάου βλέπω... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρόλο που άθελα μου κάμνω το κι εγώ συχνά, εν καταλάβω γιατί πρέπει να δικαιολογούμαστε σε ούλλο τον κόσμο για τες επιλογές μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω! Αλλα βέβαια εν αναλογα με τον τροπο που σε ρωτα ο άλλος. Στην συγκεκριμένη περιπτωση πιστευκω ηθελεν πραγματικα να με ακουσει. Υπάρχουν αλλοι που εχει σημασια τι θα πεις, θα σου πουν τα ιδια ασχετα. Με τζεινους δεν ασχολουμαι.

      Διαγραφή