Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Πολιτικοαμυντικές αμαρτίες

Πιστεύκω πολλά στο “practice what you preach”. Εν γινεται να ειμαι στην θεωρεία ετσι τζαι στην πράξη γιουβέτσι! Εχτες ομως υπέπεσα σε πειρασμό..........

Μισώ με πάθος την πολιτική άμυνα! Ειναι μεγάλο χάσιμο χρόνου τζαι θέλεις μεγάλη υπομονή να αντέξεις 1.5 ωρες ένα σεξιστή, αξεστο τζαι αχαπαρο που εν μπορεί να ολοκληρωσει μια πρόταση χωρίς 383038 λάθη. Σκεφτουμαι όμως ότι αφου παν οι αντρες στρατό τζαι τρων 2 χρονια της ζωής τους, εν αδικία προς τζείνους να παραπονιούμαι εγω για τις μερικές ωρες. Τζαι ετσι δεν επαιξα πελλό τζαι επια.  

Πάω που λες 6:30 όπως επια τον Μάρτη στην γενική my-ass-εκπαιδευση. Φακκω γυρούς ποτζεί ποδά να εβρω πάρκινγκ τζαι με σπασμένα νευρα ειμαι στις 6:33 μπροστά που την πορτα. Η πόρτα όμως ηταν κλειδωμένη. Εφκηκεν το γαίμαν πανω στην τζεφαλή μου. Πάω σπιτι. 7 λεπτα δρόμος, που την κίνηση 15.

Ξαναθκιεβάζω το χαρτί που μου εδώκαν τζαι θωρώ ότι εν 7:30 που επρεπε να πάω (εμπηκαν στο καλοκαιρίνο ωράριο ιμισh τζαι εν το επρόσεξα). Ηθελα να τραβω τα μαλλιά μου αλλα επειδή εχτες ηταν μια good hair day ειπα να μεν το κάμω γιατι εν κρίμα και αδικο να χαλασω ετσι θαυμα. Πάω σπιτι, το και το λαλώ του παπά μου. Παίξε πελλό λαλεί μου. Πάεις την άλλη φορα.  Να θέλει το πλάσμα να αγιάσει τζαι να μεν μπορεί! Ηταν τζαι κάτι αλλοι τζαμέ, τζαι λίον ο ένας λιον ο άλλος εμπηκεν ο σατανάς μέσα μου τζαι ειπα, οκέι ρε θα παίξω πελλό!

8:05 παιζει το τηλέφωνο της Πρασινομήτορος. Ακουω την να λαλεί, «η μάμα της είμαι» τζαι εσκέφτηκα «Ωχ!». Δια μου το τηλέφωνο. «Ναι γεια σου, επρεπε να εισαι πολιτική αμυνα τωρά αλλα εν είσαι». Αφου εκαταλαβα που τον τόνο τζαι τον τρόπο ότι εν ενας που τους αχαπαρους τζαμε τζαι όχι η φωνή της συνείδησης μου, ειπα του «ηρτα η ώρα 6:30 αλλα εν ηβρα κανένα». Λαλεί μου «μπορείς να ερτεις τωρά σε παρακαλώ». Λαλώ του «δώστε μου 10 λεπτά». «Διω σου τζαι 15 τζαι όσα θέλεις» λαλεί μου. Οκέι ειπα ένα ψέμα λαλώ τζαι τωρα πρεπει να με τιμωρήσει το συμπαν τζαι ο Πάολο Κοέλιο.

Πάω τζαι θωρω να κάμνει μάθημα ο ΣΑ^3 (σεξιστής αχάπαροαξεστοαμορφωτος). Προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Ενομιζα ότι τωρα που ειμαι στην ομάδα τον συνοικοφυλάκων ηταν να γλυτώσω που τουτον αλλα που έτσι τυχη. Ειμασταν 6 πλάσματα, εμιλησαμεν ουλλοι ενας ενας σε ένα άλλο τυπά μέσω ασυρμάτου ταχα για να μάθουμε να τους χρησιμοποιουμε τζαι εφυαμεν.

Μια φορα, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ειπα τζαι εγω να παίξω πελλό τζαι ελούθηκα τα!Μεν με λυθοβολίσετε! Υπεπεσα σε πειρασμό! Αμάρτησα για το παιδι μου!

Υ.Γ. Αν έχει κάποιος το ήμεϊλ τζεινης της παγοκολόνας της Βερκουλέσκου, πλιζ στειλτε μου το. Θελω να της γράψω να της πω να κλείσει την πολιτική αμυνα.

12 σχόλια:

  1. Ππλήζ ελάπορεϊτ στο θέμα των συνοικοφυλάκων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To μόνο που μας ειπαν ως τωρα εν οτι σε περίπτωση σεισμού/ καταποντισμού/δευτέρας παρουσίας/ερχομος 666 θα φυλάττουμεν τις συνοικιες που θα πληγουν. Βασιστου πάνω μου ντήαρ! :Ρ

      Διαγραφή
  2. να σου πω την αλήθκεια εντυπωσιάστηκα που το γεγονός ότι εν τόσο οργανωμένοι που είχαν, ήβραν τζαι εχρησιμοποιήσαν το τηλέφωνο σου (έστω της μάμας σου) για να σε γυρέψουν!! εγώ τουλάχιστον θα τζοιμούμαι ήσυχη πλέον τες νύχτες ;-)

    ξέρω πως είναι να σου γυρίζει τα άντερα κάποιος... υπομονή! πότε ξεμπερδεύεις;

    πάντως στο «Διω σου τζαι 15 τζαι όσα θέλεις» έπρεπε να του πεις εντάξει εννά έρτω το άλλο τρίμηνο :ΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο να σε βρίσκουν τζαι να σε πρήζουν εν καλοί. Εν στα αλλα ουλλα που χανουν! Αφου πάμε που πάμε, καμετε τιποτε της προκοπης. Μεν μας βαλλετε καποιο να μας λαλει "Κορουδες εσυ εισαστε κοπέλες τζαι τζεινο που πρεπει να ξέρετε για τα πυρομαχικά εν ότι εν επικίνδυνα πράματα!"

      Διαγραφή
    2. You gals are on a need-to-know basis

      Διαγραφή
    3. την επόμενη φορά δείξε του τούτο το βίντεο:
      http://www.youtube.com/watch?v=O-DRpqTM9p4

      Διαγραφή
    4. Η επομενη φορά εν τον Οκτ τζαι δεν θελω καν να την σκέφτουμαι! Αλλα καλου κακου θα πάρω το βίντεο! :Ρ

      Διαγραφή
  3. she
    aman kori niotho se...intalos se ivran meta pou tosa xronia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε μετά που 7-8 αναστολές εν επιαινεν αλλο αφου ήρτα. Ειμαι η πιο γερόντισσα! :Ρ

      Διαγραφή
  4. επιτρεπεται να γελουμεν?γιατι πρας μου μονο για γελια ειμαστε!κατα τα αλλα καταλαβω σε.υπομονη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενιξερω ρε αν ειμαστε για γέλια ή για κλάματα...μαλλον τζαι για τα δύο!

      Διαγραφή
  5. 'Ατε πάλε, επρόσφερες στην πατρίδα, ως πάρατζει πάλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή