Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Challenge Accepted!

Aυριο που λέτε εν τα γενέθλια του Νεμπράσκα στην δουλεια. Στους υπολοιπους επηρα κατι στα γενέθλια τους τζαι λαλώ του άτε θα σου φέρω τζαι σενα εσένα κατι αν τζαι εν σας αξίζει γιατι εσεις στα δικά μου εν μου εφέρετε τιποτε αλλά εγω ειμαι ανώτερος ανθρωπος τζαι θα σας φέρνω. Η αλήθκεια ειναι ομως οτι ειμαι μια υποκρίτρια αγαπητέ αναγνωστη τζαι στον άλλο κόσμο θα πάω στην κόλαση του Αρκά τζαι θα με βασανίζουν θκυό που τούτους τους τυπάδες που θα μου φερνουν κοντά μου σοκολατίνες τζαι γλυκά αλλά δεν θα με αφήνουν να φάω ποτέ στον αιώνα των αιώνων αμήν.



Τζαι σόρρυ που δηλαδή θα πέσω που το μάτι σου αγαπητέ αναγνώστη, αλλα η αλήθκεια ενι οτι εν με πολλοκόφτει για τα γενέθλια τους...αφορμή θελω να κάμνω γλυτζιστικα, ετσι ερωτησα τον Νεμπράσκα αν θέλει να του κάμω τιποτε σοκολατένιο γιατί εσhει αδυναμία στις σοκολάτες ή κατι αλλο. Λαλεί μου "Μάι φέιβοριτ κέικ οφ ολ ις δε Τζέρμαν τσοκολέιτ κέικ". "Χμ...λαλώ του εγω, τωρα να δω πως μοιάζει γιατι ενιξέρω". Ψαχνω στο joyofbaking.com τζαι θωρω μια τρίπατη (καλη ωρα σαν το πρωήν μελλοντικό σπίτι της Αχάπαρης) τουρτα με φροστινγκ που κόκονατ τζαι pecans! Λαλώ του "σορρυ μπατ αρ γιου σίριους;;;" Λαλεί μου "Γιου καν ντου ιτ γκέρλ!Γκοοοο Πρας!!" Εγω ειδα τον με το βλέμμα μου που λαλει "σοβαρεύτου γιέ μου". Τέλοσπάντων ομως, εθκιεβασα την συνταγή τζαι μετα ειπα του θριαμβευτικά  "Τσάλλεϊντζ αξέπτετ!" Τζεινος εκαμνε παναύρι που μονος του εννοείται. Αν πρεπει να ξέρετε κάτι για τους Αμερικάνους εν ότι λατρεύουν οτιδήποτε ειναι δωρεάν.

Ειπαμε τσάλλεϊτζ αξέπτετ αλλά σιγά μεν το κάμουμε τζαι τριπατο! Διπατο ειπα τζαι εν τζαι πολύ τους! Ιδου το αποτέλεσμα!




Τελικα εν ηταν τζαι τόοοοοσο δύσκολο. Αυριο θα πάρω τζαι το κοκκινο μου σωληνάριο με την μαγική γκλίττερ ζάχαρη να του γράψω τζαι "χάπι μπέρθντει Νεμπράσκα" πάνω τζαι θα το πάρω στο γκρούπ μίτινγκ οπου θα πέσουν ουλλοι πάνω του σαν αρπαχτικά πουλια.

Οκέι μπορει που φάτσα να μεν εν επαγγελματικο, αλλά επρεπε να το καμω μεσα σε ενα που τουτα της μιας χρήσης για ευκολία στο κουβάλημα. Την επομενη φορα που θα το καμω θα το κάμω τρίπατο τζαι στρογγυλο οπως το ορίτζιναλ τζαι θα το ντεκοράρω καλύτερα. Σκέφτουμαι να πάω να γραφτώ μαθήματα στην Κολόνα ή να συνεργαστούμε οπως μου ειπε γιατι κλικ χίαρ τζαι καμε σκρόλ ντάουν να δεις τι κάμνει! Το ότι μας χωρίζει ενας Ατλαντικός βέβαια εν ένα πρόβλημα.....

Τελικά τζεινο που μου αρέσκει είναι να αναλαμβάνω πρότζεκτς. Επίσης αρεσκει μου να οργανώνω πράματα τζαι να το παίζω παράγοντας. Λαλείς να ανοίξω κέιτερινγκ;;; Δε ποδά την Γρούτα που εκαμε το πάρτυ του Μαμοθρευτακίου....Άνετα αναλαμβανω το προτζεκτ "Χάπι Μπέρθντέι Μαμμοθρευτάκι"! Αμπα τζαι χαραμίζουμε μεσα "σε σχολεία, μέσα σε πανεπιστήμια, μεσα στες ξενιτειές και σε εργαστήρια";;;;;;;;

Τζαι για σένα αγαπητέ αναγνώστη που σκέφτεσαι "σιγά κόρη μου κάτσε την μάππα χαμέ, εκαμες ενα κέικ τζαι 5-6 καπ κέικς τζαι επήρεν ο νους σου αέρα" θα σου απαντήσω "λετ έι γκέρλ ντρίμ. Θενξ!"



Υ.Γ. Σημερα το ντέντλαιν του Σίκρετ Πίκου Απίκου. 13 συμμετοχές σόου φαρ.

28 σχόλια:

  1. Θέλω γερμανικό κέικ τώρα! Συγκάτοικος Γερμανός να σου πετύχει, έτσι κέικ εν εξαναείδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλόπως εν ακαμάτης Γερμανός ο συγκάτοικος....Αλλη φορά την επιλογή συγκατοικου να την κάμνεις με διαδικασίες "τοπ σεφ"! :)

      Διαγραφή
  2. Κάτι μου διαφεύγει. ακόμα δεν κατάλαβα γιατί θα σε βασανίζουν τα διαβολάκια του Αρκά... κότζαμ τούρτα έκαμες. κατζιά θα ήσουν αν έβαλες εμένα ή την Αχάπαρη να την κάμουμε ή ακόμα χειρότερα και τις δυο μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα εσυ με την Αχάπαρη δεν θα ήταν κατζία...θα ήταν σχέδιο εξώντωσης! :)
      (Αν τζαι εσυ εσhεις παραπάνω επιτυχίες σαν να...).

      Εννοείται αστειευκω οαν ειπα θα με βασανιζουν ...απλα καμνω το θελω να πω τζαι για εγωιστικούς λόγους..

      Διαγραφή
  3. Φαίνεται νοστιμότατο πάντως!

    Στον ονειρεμένο "μπλογκαρισμένο" κόσμο μας, ο Ατλαντικός δεν μας εμποδίζει. Και με τιμάς αγαπημένη Πρας που με αναφέρεις. Αλλά έχω την υποψία ότι τα δικά σου τα γλυκά πρέπει να σκίζουν από γεύση. Το επαναλαμβάνω και το εννοώ, έλα και θα τα κανονίσουμε, θα κάνουμε μια σουπερ ντουπερ συνεργασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικαιο...η μπλογκοσφαιρα εν ουλλη μια γειτονια... Βεβαιως θα σε αναφέρω γιατι εχουμε κατι κοινο...ασχολουμαστε ερασιτεχνικα με μια μεγάλη μας πόρωση! Ηβρα μας τζαι ονομα για την συνεργασία. "Η Πράσινη Κολόνα"! χαχαχα

      Διαγραφή
  4. Εγώ πάντως είμαι κάθετα οριζόντια τζιαι χιαστί εναντίων της τρίπατης τούρτας. Εν θέμα αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεχτόν και κατανοητον...θα σου την καμώ διπατη ή τετράπατη στα επομενα σου γενέθλια!

      Διαγραφή
  5. Κανόνισε όταν κάποια στιγμή έρθεις Κύπρο να μαγειρέψουμε μαζί! Παρότι αγαπώ τα γλυκά απολαμβάνω να τα φτιάχνω και να αρέσουν στους άλλους. Είμαι ανώμαλη εξ ου και Υδροχόος! Τέλεια δείχνει!!
    Η τριμμένη καρύδα βέβαια με απωθεί γενικότερα(ενώ η κανονική καρύδα όχι) αλλά μια μποθκια θα δοκίμαζα, γιατί βλέπω μπόοοολικη σοκολάτα!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζαι εγω εχω το ιδιο θέμα αλλα ειμαι Διδυμος....ειδες καλά λαλώ οτι δεν πιστευκω στα ζώδια! :Ρ

      Τουτη η καρύδα ηταν shredded sweetened coconut ετσι ηταν μαλακτή όι οπως τζεινη την τριμμενη την ξερη που εσhει στην Κυπρο....Πολλά ανωτερη ετσι παρα οπως εμάθαμε εμεις να την θωρούμε....Μπολικη σοκολάτα...τζαι σκόνη τζαι κουβερτούρα...

      Διαγραφή
  6. νομίζω το λαπ πρέπει να σε πληρώνει έξτρα για catering ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κέττεριν της Πρασινάδας :D

      Διαγραφή
    2. @Ουφ
      Εσhεις δίκαιο! Το καλο τους διουν μου feedback τζαι ετσι θα εντυπωσιάσω οταν ερτω Κυπρο! :Ρ

      @Ινβίκτους
      Εγω θα το γράφω quetterin ετσι γιατι το αλά γαλλικό spelling προσθέτει class!:Ρ

      Διαγραφή
  7. έλα μάνα μου, κάμε μας εμάς δαμέ που ξέρουμε τζαι να εκτιμούμε τζαι να τρώμε... :ρ

    υ.γ. τούτη η συνεργασία με την Κολόνα, νομίζω ενά κλείσει πολλά ζαχαροπλαστεία εις την πρωτεύουσα... :ρ τζαι μεν σκέφτεσαι την απόσταση... υπάρχει και το shipping... :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν να εχουμε τζαι προσιτές τιμές για να τους κτυπήσουμε ουλλους...Ακούω κατι για 2 ευρω το καπ κέικ τζαι λυποθυμώ....

      Διαγραφή
  8. Κόρη? Μα εν έτσι σκέδιο που να σε έχουμεν σαν προσπαθούμε να κάμουμε διατροφή???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τζαι εγω κάμνω διατροφή....τα πειράματα μου τρώντα άλλοι! :Ρ

      Διαγραφή
  9. πρέπει να μας στέλνεις καιι samples έτσι εν μπορούμε να κρίνουμε έτσι αν επέτυχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κεράσω αυτοπροσώπως οβερ τρίβιαλ! :))))

      Διαγραφή
    2. aaa trivial goustaro thelo prosklisi! (autoprosklithika vasika idi).

      Διαγραφή
    3. Dibs για την ομάδα μας Ουρανία ο Αλλος Κυπραίος! Ατε ρε, φροντισε να ερτεις κανένα γυρούδιν οταν ειμαι στο χρυσοπρασινο. Τα Χμας ειχαμε μεγάλη ανικητη ομάδα με την Ουρανία τζαι την Ξιππασμένη! :)

      Διαγραφή
  10. ΑΑΑΧ ρε Πρας μου! Που εισαι να με φκαλεις που τα δυσκολα?
    Αν ησουν δαμαι στο παρτυ του Μαμμοθρεφτακιου ηταν να σε αφηκω να τα καμεις ουλλα! :Ρ

    Αεις τα αστεια! Αν εισχες κεϊτερινγκ θα σου εμπιστευκουμουν το παρτυ χωρις δευτερη σκεψη :)

    ...Αλλα τζαι στο φιλικο, αν απλα επροσφερεσουν δηλ. παλαι θα σε εκμεταλλευκουμουν... εν τιθεται θεμα :Ρ χαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σένα θα το εκαμνα στο φιλικό...να διαφημιστώ τζαι λιο στο ΓρουτοΤατσο-σόι για να ερτει πελατεία! Ηταν να σου εκαμνα ως τζαι σαντουιτσιάκια σε σχηματα παιδικα! :)

      Παντως ευχαριστώ για την επιστοσύνη! :)))

      Υ.Γ. Στα "ούλλα" που θα με εμπιστευκεσουν ελπιζω να μεν συμπεριλαμβανεται τζαι το πλύμμα τζαι το καθαρισμα...ΜΟΝΟ ΦΑΓΩΣΙΜΑ ΚΑΜΝΩ.

      Διαγραφή
  11. τελικά τι είπε ο Νεμπράσκα; τους άρεσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι!!! Ενθουσιαστηκεν ο Νεμπράσκας μπορώ να πω...εφαεν το μισό μονος τους! :)

      Διαγραφή