Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Σε χειμέρια νάρκη....κατακαλόκαιρα!

Σάββατον ημέρα σήμερα τζαι εξύπνησα που τες 8 το πρωί τζαι μαλιστα μετα που μια πολλά κουραστική εβδομάδα. Η ώρα 10 ειχα ραντεβου κομμωτήριο για να κόψω λιο το μαλλι τζαι να το βάψω ενα νέο χρώμα. Εκαμα ενα ζεστό σοκολατένιο χρώμα με μια μικρή τσας χάλκινη αποχρωση,  το οποίο νομίζω εφκήκεν πολλά ωραίο. Λαλεί μου η κομμώτρια "να σου το ισιώσω θέμας για να δουμε το χρώμα καλά καλά, εξαλλου εχω χρόνο ως την επόμενη". 45 λεπτά τζαι ενα πονοκέφαλο αργότερα, το μαλλί ηταν ισιωμένο. Εμακρυνεν κάμποσο τωρα τελευταία τζαι αρέσκει μου.

Φεύκω που το κομμωτήριο, ερκουμαι σπιτι, πινω 2 παυσίπονα, πιάνω το κέικ σοκολάτας χωρίς αλεύρι που εκαμα την προηγούμενη νύχτα (συνταγή της Θάλασσας Μωβ, την οποία εκαμα για 3η φορά) τζαι εξεκίνησα να πάω εκτός πόλης στο σπιτι του Ελληνοαμερικάνου που δουλευκει στο δίπλα εργαστήριο. Εγέννησεν η γυναικα του τζαι ειπα να πάω να ευχηθω τζαι να δω το μωρο. Πιάνω που λέτε τα χάιγουέι τζαι πάω. Μιά ωρα μετά τζαι ενα λάθος στιψιμο τζαι επαναστροφή τζαι ειμαι τζαμέ. Το μωρό εν ενός μηνου τζαι ηταν ενα κουκλι. Τζεινος Ελληνοαμερικάνος, με τυπική ελληνόφατσα, τζαι η γυναικα του μια Ινδη που τζεινες τες πιο ανοιχτοχρωμες με τα πράσινα μαθκια.

 Ταΐζουν το μωρό τζαι μετά που λιο λαλουν μου θέλεις να το πιάσεις λιο;;; Λαλώ της να μου το δώκεις ετσι σαν καθουμαι γιατι εν μικροσκοπικό τζαι φοούμαι....Εσhει να πιάσω ετσι μικρό μωρό σχεδον 18 χρόνια! Δια μου το μωρο τζαι αρχιζω του εγω στα αγγλικα "Oh look at you, you are so cute..." τζαι διαφορα τέθκοια τσοφτικα που λαλουν στα μωρά. Το μωρο άρκεψεν τζαι εκαμνεν μου κάτι χαμογελάκια...Εθωρουσαμεν το τζαι οι 3 τζαι εγελουσαμεν. Ελάλουν του "Οh and I don't know how to talk to babies in English so you gotta learn some Greek mister!" τζαι δωστου χαμογελάκια τζείνον. Λαλουν μου "oh he really likes you" τζαι εγω εσκέφτουμουν μανα μου το ρε...εν ωραια τα μωρουθκια τελικά τζαι για ενα κλάσμα του δευτερολεπτου εσκέφτηκα οτι ισως σε καποια φαση να το σκεφτώ να κάμω κανένα αν βρεθεί κανένα καλο παιδί να με αποκαταστήσει τωρά που εν νέα η Πρασινομήτωρ να το προσέχει (επιχειρημα της Πρασινομήτωρ τούτο εννοείται).

 Τζαι σαν του εμιλουν του μωρού τζαι εκαμνεν μου χαμογελάκια, κάμνει ενα χλοοοοοουρπ τζαι στα επομενα κλάσματα του δευτερολέπτου το μωρό καμνει εμετους πανω μου!!! Ερκετε ο παπάς του που ηταν ο πιο κοντά μου, πιάνει το τζαι σαν το πιάνει καμνει ακόμα ενα χλουρπ το μωρό τζαι σπουρτά οσο γαλα ήπιεν πάνω στον παπά του τζαι πάνω μου. Τοσα δά μωρούδιν τζαι εχρησεν μας που πάνω ως κάτω. Μετά οτι τζαι να είσhεν επέρασεν του τζαι ως την ώρα που εφύα ηταν ενα αγγελούδι. Στο μεταξύ ομως στο βιολογικο μου ρολόι, τζαμέ που επιέν να κάμει ενα τικ τακ, τελικά εκαμεν μπουμ τζαι επεσεν κατακαλόκαιρα σε χειμέρια νάρκη.....σορρυ ρε μάμμα!

25 σχόλια:

  1. Εγώ υποστηρίζω την άποψη ότι τα μωρά εν κιουτ που απόσταση τζαι για μερικά λεπτά της μέρας μόνο. Νομίζω εννα σε βρω σύμφωνη ρε Πρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι κορούδες, μιλάτε εκ του ασφαλούς! Κάμετε καν´ενα δικό σας τζαι ούτε οι εμετοί, ούτε τιποτα άλλο δεν θα σας πειράζει. Εγω θυμάμαι για πολούς μήνες ειχα μια τάτσα πάνω στα ρούχα μου τζαμαι που ρέουνται τα μωρά τζαι δεν με έκοφτε καθόλου!

    Πρας, με γεια το μαλλί, τζαι εγω έκαμα τη θεραπεία με την κερατινη τζαι έχω ένα μαλλί σπόντα τωρά. Πολλά πρακτικό για καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατανοώ τι λαλείς...ετσι ενοιωθα με την αδερφή μου την μικρή....Τωρα εγω εν να στειλω μωρό στο πανεπιστήμιο του χρονου! χαχαχα Σοβαρά τωρα...απλα εν μεγάλη φουλ τάιμ ευθυνη.

      Διαγραφή
  3. λόγω επαγγέλματος έχουν κάνει πολλές φορές εμετό πάνω μου..
    σίγουρα από μωράκι είναι πιο ευχάριστη εμπειρία!!

    @ ΣΜΙΛΙ: τι είναι αυτή η θεραπεία με κερατίνη; είναι καλό; είναι ακριβό; μα που ζω;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ έκανα κερατίνη πριν 2 χρόνια. κρατά κανένα τρίμηνο νομίζω 200 ευρώ. κάνει σου το μαλλί σου λείο και σπόντα αγαπημένη μου:)

      Διαγραφή
    2. @vanilla
      Ενας που τους λογους που εν είμαι "αληθινή" γιατρος....+ εχω αιματοφοβίες!

      Για την κερατινη εδιαφημιζαν την τζαι στο κομμωτηριο (αρχιζε που $200). Τουτο το κερατινη εν μπορώ να το καταλαβω γιατι κερατίνη οπως γνωρίζουμε εμεις εν απλα η πρωτείνη των μαλλιων....Εγω προσωπικά εχω πολλά σγουρο μαλλι....το εχω αποδεχτει, αρεσκει μου πλέον τζαι ετσι εν με ενδιαφερει να ισhιωνω.. :)))

      Διαγραφή
    3. Το μαλλί μου από κατάσγουρο έγινε σπόντα, έτσι αποτέλεσμα δεν το περίμενα. Αν συγκρινω με το τι πληρωνω για κομμωτηριο καθε φορά και την ευκολία να λουζω μαλλί όποτε θέλω και με ένα απλό στέγνωμα με πιστολακινα βγαινουν όπως ημουν πριν με το κομμωτήριο έπρεπε να το αποφασίσω νωριτερα αλλα φοβόμουν αν θα πετύχει.

      Διαγραφή
    4. Χμ...θα το ψαξω τι εν τουτη η "κερατίνη" που ισιώνει τζαι αλλώπως να γράψω κανένα σάιενς φορ ολ. Αλλα οπως ειπα τωρα που αποδεχτηκα τα φριζαρισμένα σγουρα μου εν τα αλλάσω πλεον. Αμαν με δω με ισια αφου (την 1 φορά τον χρόνο) εν με αναγνωρίζω!

      Διαγραφή
    5. χμμμμ.. εγώ έχω μακριά ισια μαλλιά
      από πάντα..
      τα τελευταία χρόνια όμως, λίγο η κουραση και το στρες, λίγο η ατμοσφαιρα της αθήνας, έχουν γίνει πιο άργρια..
      οκ ίσια τα λες πάλι..
      αλλά δεν είναι σποντα οπως ήτανε παλιά.. ουτε τόσο απαλά.. καιαναρωτιόμουνα αν υπάρχει κάτι να τα κάνει όπως ήτανε παλιά..
      αλλά αξίζει να κανω κάτι τέτοιο και να δωσω τόσα χρηματα, όταν τα μαλλιά μου είναι ήδη ισια;;
      τωρα προβληματιστηκα!!

      ευχαριστω για την ενημέρωση πάντως!!

      Διαγραφή
    6. Εθκιεβασα λιο ποδά ποτζει για το keratin treatment για να καταλάβω τι ειναι. Εν μου φαινεται περίεργο που εσκεφτήκαν τουτη την μεθοδο απλα για οσες το αποφασισετε, προσοχη στο formaldehyde content, να μεν ξεπερνά το 2% γιατι μετα μπορει να ειναι επιφοβο.

      Διαγραφή
  4. oh no...post about babies και βιολογικά ρολόγια!!

    εγώ φοούμαι να τα πιάσω..έχω πάντα το φόβο οτι εννά μου πέσουν και εννά πάθουν κάτι και εννά φταίω. Ούτε με το communication τα πάμε καλά..I don't really know how to relate..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε εγω ξέρω τι να τους πω...αυτοσχεδιάζω....Εν εχω τζαι πολλές επαφές πλέον με μωρα ετσι εξιασα πως ενι...

      Διαγραφή
  5. Σίγουρα θα είναι κουκλί το μωρό με τέτοια γονίδια!
    Αλλά όσο χαριτωμένα και να είναι όσο τέλεια μυρωδιά μωρού κι αν έχουν,τη στιγμή που θα σε γεμίσουν εμετό ή τσιρίδες και τρέξιμο(στις επόμενες ηλικίες) αντιλαμβάνεσαι αν όντως θέλεις δικό σου ή όχι.

    Το μαλλί ακούγεται τέλειο,απόλαυσε το ίσιο! :))))))))))))))))))))

    φιλιά κοριτσάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι προς το παρόν ασε να ερτει κανένας πρίγκηπας σε ασπρο αλογο τζαι μετα ερκετε τζαι μωρό! :ΡΡΡΡ

      Το μαλλι σημερα εν ήδη σγουρο. Τα γονίδια φυγείν αδύνατο!!!

      Φιλια Μωβουλα!! :)))

      Διαγραφή
  6. άρεσε μου που έπεσε σε χειμέρια νάρκη το ρολόι. κι εγώ φοούμαι πολλά να τα πιάσω. και γενικά εν έχω καθόλου καλή επικοινωνία ενι ξέρω τι να τους πω. επομένως όποτε τα δω απομακρύνομαι διακριτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα κατα βάθος αρέσκουν μου τα μωρα....απλά ενιξερω ουτε εγω αμαν εν τοσο μικρά τι να καμω...που κλαιουν τζαι ενιξερεις τι θελουν....

      Διαγραφή
  7. Με γειά το νέο χρώμα στο μαλλί!!

    Έλα που ένας μωρουδίστικος εμετούλης έκαμεν το βιολογικό σου ρολόι με το λάομα... Τα μωράκια εν κιούτικα, και όταν κάνουν εμετό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε οσο να'ναι την ώρα που φκάλει πάνω σου ενα πιπερό γαλά που ηπιεν, ενα λάομα παθαίνεις το!

      Θενξ!! :)

      Διαγραφή
  8. Επερίμενα πως τζαι πως να έρτει η φάση της στομαχικής διαταραχής...αφού τζαι τούτοι εδώσαν σου το μόλις έφαε.... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To their defense εταϊσαν το εκρατουσαν τον 15 λεπτα κτλ τζαι μετα μου το εδωκαν....αλλα ναι ηταν αναμενωμενο που το ποστ....

      Διαγραφή
  9. Ένα θα σου πω. Εκανα μωρα, τα αγαπω, τα δικά μου, αλλα ίσα που αντέχω τα ξένα. Και τα προτιμώ τωρα που μεγαλώνουν,ακόμα και τα δικα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν δύσκολο αφου...ειδικα αμαν εν μικρά τζια ενιξερεις τι θελουν αμαν απλα κλαίουν! Αχ!

      Διαγραφή
  10. Εχτές ενας φίλος μου ελάλε μας για ενα μικρό παιδάκι που του έκαμνε προπόνηση τζαι έπρεπε να πάει τουαλέτα τζαι εν εμπορούσε να σκουπιστεί μόνο του... Τζαι έτσι έπρεπε να πάει να το σκουπίσει... Τζαι επεριέγραφε μας την φάση ότι εκρεμμάστηκε που το πόδι του...κλπ! Τζαι εν ξέρω γιατί, έπαθα shock τζαι εφώναζα "εν θελω να γίνω μάνα, εν είμαι έτοιμη, όι όι όιιιιι!!!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε τζαι βέβαια εν είσαι ετοιμη! Εισαι πολλά μιτσια ακόμα... Ασε μας εμας που ειμαστε τζαι λιο τσας πιο μεγάλες! :Ρ

      Διαγραφή