Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ένα δύο, ένα δύο...Ανακοίνωση

Με χαρά σαν ανακοινώνω οτι τα ταλέντα μου ολο και πολλαπλασιάζουνται! Η πιπεριά που εχω στο εργαστήριο εκαμεν πιπέρι!!!! Μεν το θωρείς σαν μικρο και ασήμαντο γιατι εν σπουδαίο πράμα!!!  Μεσα στο λαπ, αν θέλεις πίστεψε το, εν  έχουμε μελισσες ετσι επρεπε εμεις να "επέμβουμε". Το πρώτο λουλούδι εκαμεν το ταχα pollinate ο undergrad. Εκαμεν τα σhιόνι ομως τζαι εξερανεν τζαι επεσεν με το κλωνούδιν. Το δευτερο αναλαβα εγω και εφερα εις πέρας το mission ετσι συντομα θα καμνουμε πίτσες με πιπεριά γιόρκι. Οι κατάρες τζαι το μάτι του Νεμπράσκα ευτυχως εν επιασαν τοπο. Κλείνοντας, θα ηθελα να διευκρινήσω για καποιους (ονοματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε) οτι το πιπέρι θα το κοψουμε να το φαμε οταν μεγαλώσει και ωριμάσει και σε καμια περίπτωση δεν θα τρίψει κανένας μας κανένα πιπέρι....


Υ.Γ. Ο Αιμίλιος το μήλο εστειλε σε ολους τους συμμετέχοντες ήμεϊλ αποκαλύπτοντας του κάθε ενος, το ονομα του συμπλογγερ στον οποίο θα θέσουν τις ερωτήσεις του. Πρεπει να στειλετε της ερωτήσεις σας για τζείνο το άτομο σε εμένα, μέχρι τις 25 Ιουλίου. Θενξ!! :)

10 σχόλια:

  1. μπράβο ρε μπέστυ! έχει άλλη γεύση το γιόρκιν:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκόλλησα στο "επέμβουμε"... δλδ μπορεί να φκεί κανένα πιπέρι ανθρωποφάγο ας πούμε; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επεμβηκα με μεθοδους εξωσωματικής...:ΡΡΡ Ανθρωποφαγο εν νομιζω εχτος αν του εβάλαν κανένα χημικο οι ανεπρόκοποι δαμέ.

      Διαγραφή
  3. Δεν έχει πιο τέλειο συναίσθημα. Βάλε και βασιλικό σε κανένα γλαστρουδι, μυρίζει και ωραία.
    Φέτος καταφερα και γω να καλλιεργησω αγγουρακια, νοτματινια, μαρουλλια, πιπεριές κανονικές και καυτερες, βαζανια, σελίνο, μαιντανο, δυόσμο και βασιλικό. Έφαμεν απ´ ολα εκτός βαζανια. Τις καυτερες πιπεριές έκαμα τες ξυδατες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω σπίτι βασιλικό τζαι ριγανη...Εν εχω κηπο δυστυχως γιατι ειμαι σε διαμέρισμα....αλλα θα μου αρεσκε αν ειχα τζαι παραπανω χρονο...Προς το παρον καμνω πειραματα στην δουλεια! Παντως μπράβο σου!!!! :))

      Διαγραφή
  4. Τωρά που λειπαμε τζαι ξεράναν οι ανθώνες μου, να το σκεφτω να φυτέψω τιποτα που τρώεται. Καλοφάγωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδες!!!! Μπράβο!!!! Εκατάφερες τα!!! Θα τρώεις πιπέρι γιορκι!! Ένεχει καλύτερο συναίσθημα από το να παράγεις δικά σου κηπευτικά!!
    Να σου πέψω σπόρο για κρεατοκόλοκο να φυτέψεις; :)
    Μπορείς να πιάσεις και cherry tomatoes , να τις έχεις μεστην γλαστρούδα. Νομίζω κάμουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)))) Τζεινο στο τουίτερ ηταν το πρωτο λουλουδι τζαι επεθανε...τουτο ομως μεγαλώνει μέρα με την ημέρα! Ειπα να αρχισω με απλα πραματα γιατι οπως σου ειπα εν μέσα που τα εχουν...Ντομάτες εν το νεξτ τσάλλειντζ γιατι τωρα αν φέρω ακομα μια γλαστρα, ο Νεμπράσκας θα με σπασει στο ξύλο (εν στο ενδιαμεσο μεταξυ γραφειου μου και του οι γλάστρες)

      Διαγραφή