Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Καμμένα πράσινα μυαλά

Αυτή την εποχή στην δουλειά χρησιμοποιώ ολη μου την εγκεφαλική λειτουργία τζαι οταν ερκουμαι σπιτι κατεβάζω τον εγκεφαλικο μου διακόπτη στο οφφ. Ανακάτωνω ποτζει ποδα να εβρω κανένα σήριαλ να δω τζαι ειπα να οργανώσω ένα Σίκρετ Πίκο Απίκο ετσι για το χάζι ρε παιδί μου!

Στην αναζητηση για σηριαλ εθυμήθηκα τις ενδοξες εποχές της ελληνικής τιβί...που εισhεν τόσα πολλά σήριαλ που εν εξέραμε τι να πρωτοδούμε....Φέτος οσες σειρές εθωρουν ήταν κωμωδίες....επεθυμησα ενα δράμα ρε παιδί μου, να πεσει λιο δάκρυ... Περσι ω τι κάθαρση που ηταν το κλάμα για το Νησί! Πως ηταν να με κλαμουρίζει εμένα η Κατερίνα Λέχου εν το επερίμενα ποτε!

Αααααχ μα τι ενδοξες εποχές!! Ααααχ οι παράνομοι έρωτες....οι ανεκπλήρωτοι πόθοι....τα "ουπς-ειμαστε-αδερφια-τζαι-αλί-αλί-και-τρισαλί-εν-μπορουμε-να-ειμαστε-μαζι-αλλα-μεν-ανησυχεις-στο-τελος-θα-μαθουμε-οτι-ειμαι-υοθετημένος-τζαι-θα-περπατησουμε-μαζι στο ηλιοβασίλεμα"....τα "μα-εν-η-μάμα-σου-τζείνη-που-τα-ειχα-μαζί-της-περσι-το-καλοκαιρι;;;;"....τα "δεν-σε-θέλει-ο-παπάς-μου-γιατι-εισαι-φτωχόπαιδο-τζαι-πρεπει-να-παντρευτω-τον-γιο-του-μελλοντικού-συνέταιρου-του-γιατι-εν-πάει-καλά-η-επιχειρηση-αλλα-εγώ-εν-το-ξέρω-τζαι-οταν-το-μαθω-θα-θυσιαστώ-ωσαν-μια-άλλη-Ιφιγένεια-αλλά-στο-τέλος-εν-θα-χρειαστει-γιατι-θα-γινεις-εσυ-πλουσιος-τζαι-θα-μας-σωσεις-τζαι-ο-παπας-μου-θα-κανει-τοπο-στην-οργη".......

Στην αναζήτηση λοιπόν ανακάλυψα οτι υπάρχει μια "δραματική" σειρά του 2005 με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Γεωργούλη, νυν σταρ του Χολυγουντ, ο οποίος και συνυπογραφε το σενάριο. Τζαι ηταν οντως "δραματική" γιατι ηταν οντως δράμα!!! Τζαι μεν πεις σιγα που εν σταρ του Χολυγουντ ο Αλέξης γιατί θα σου πω οτι ο Μιχαλάκης στην δουλειά ερωταν με αν ο "Greek dude with the bad accent" στο "My life in ruins" της Νιας Βαρντάλος εν γνωστος στην Ελλάδα, τζαι για να με ρωτά ενας Μιχαλάκης παει να πει οτι ο Αλέξης ειναι σταρ οκέι;;;;;!!!

Με τις ευλογίες του youtube αρκεψα τα επεισόδια με φορα. Μα τζαι τι δεν έπαθε ο καημένος ο Αλέξης!! Τζαμέ που ο Αλέξης εν γνωστός αθλητικογράφος με την μεγαλη επιτυχία του Euro 2004 φρεσκα στο βιογραφικό του τζαι να ακουεται να τσιριλλά "πηραμε το Ευρωπαϊκό", ξαφνικα χανει τα αυγα και τα πασχάλια οταν καμνει πρόταση γαμου στην Ιωάννα Παππά, που τα εσhει μαζί της 7 χρονια τζαι εκαρτεραν την ενω τζεινη εσπουδαζεν στες Αγγλίες τζαι στες Αμερικές, τζαι τζείνη λαλεί του όχι για να παει να καμει καριέρα στες Βρυξέλλες. Τζαι ενω τον Αλέξη τον γυροφέρνει μια σέξυ συναδελφος του, η καψερή Ιωάννα πεφτει θύμα βιασμού που τον Μιστερ Περφεκτ συνάδελφο της. Η Ιωαννα μαζευκει τα πουρτού της τζαι επιστρεφει στους υπερπροστατευτικους και πλουσιους γονεις της στην Ελλάδα αλλά ο Αλέξης εν θέλει να την δει.

Εν το μεταξυ η αδερφή του Αλέξη, Πέγκυ Τρικαλιώτη, φευκει τζαι αφήνει τον αντρα της τζαι πιανει τα μετα με τον κολλητο του Αλέξη, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Η Πέγκυ εν λιο οπσέστ με τον αδερφο της γιατι εν ορφανή απο πατέρα τζαι τα συνδρομα δίνουν και πέρνουν. Η Ιωαννα  μετά βρίσκει τα με τον Αλέξη, ο οποίος μετα τουμπάρει με την μοτόρα του στην οποία συνοδηγός ειναι ο Πυγμαλίων. Ο Αλέξης σε μισο επεισόδιο γινεται μια χαρα ενω ο καημένος ο Πυγμαλίωνας μεινισκει σε κώμα για 3 επεισόδια τζαι η Πέγκυ οδείρεται. Νοιώθει τυψεις ο Αλέξης για το ατύχημα αλλά οκέι περνουν του.

Μετα  μαθαίνει για τους βιασμό της Ιωάννας, τζαι οτι ο βιαστης ηρτεν στην Αθήνα τζαι ψαχνει την. Φυσικά ο Αλέξης γουίλ σέιβ δε ντέι. Τζαι τζαμε που ολα παν καλα, τσουπ καμνουν του διάγνωση με σκλήρυνση κατα πλάκας τζαι δώστου κλάμα η μάνα του η Νένα Μεντη.  Τζεινος "δεν θέλει την συμπονοια κανενός, τον έζησε τον κόσμο και τον ειδε" τζαι δκιωχνει τους ουλλους τζαι το ρίχνει στο αλκόολ για να πνίξει τον πονο του.

Εν τέλη αποφασιζει να μας δειξει με την ωραία του οδοντοστυχία οτι πρεπει να χαμογελούμεν στην ζωή τζαι αποφασίζει να μεν ζησει σαν ερημιτης, οτι ενεν το τελος του κοσμου τζαι οτι θα ζήσει την ζωή του οσο πιο καλά γιατι η σειρά εχει και κοινωνικό χαρακτήρα βρε αδερφέ! Μες την χαρά ομως των δυο τελευταίων επεισοδίων, σωζει την σπόιλερ αλερτ αλλά χου κέαρς 8 μηνών έγγυο γυναίκα του αλλα παθαίνει ετσι μια αμνησία για το χάζι πριν το χάπιλι έβερ αφτερ.  Ο Πυγμαλίων παντρευκεται την Πέγκυ η οποία εν τζαι τζείνη εγγυος τζαι ζουν στιγμές απερίγραπτης χαράς τζαι το πολυποθητο χάπιλι εβερ αφτερ.

Στην σειρα καμνει τζαι ενα διλεπτο γκεστ σε 3-4 επεισόδια η Ναταλία Γερμανου στον ρολο της.....σαρπράιζ σαρπράιζ Ναταλίας Γερμανού, η οποία ξεδιπλώνει όλο το ανύπαρκτο ηθοποιητικό της ταλέντο!

Κάπου δαμέ ντήαρ αναγνωστή πρεπει να πεις ενα "τελικά τα Σι Ες Άι Πρας εν βγαλμένα μέσα απο την ζωη ηρώων σήριαλ!!!!


Τζαι έτσι που λέτε, καίγοντας 6.022 x 10^23 κύτταρα ανα επεισόδιο, ξαφνικά εκατάλαβα το ταλέντο του Παπακαλιάτη. Μπορεί να συμβαίνουν σημεία και τέρατα αλλα ο Κρίστοφερ βαλλει τζαι πιο κωμικές, ξέγνοιαστες στιγμές που καμνουν πιο αληθοφανεις τις ιστορίες του ενω ο Αλέξης είδεν την λιο πολλα Ξανθόπουλος. Το μονο κοινό Αλέξη και Χριστόφορου εν οτι τζαι η θκυό σε σηριαλ είχαν γκομενα την Ιωάννα Παππά, μάνα την Νένα Μεντή τζαι κολλητό που στο τέλος επαντρεύτηκε την αδερφή τους! Επίσης έλεος αγαπητέ Αλέξη αλλά εφλομοσες μας στον Χατζιγιάννη, στους Coldplay τζαι στους Εβανέσενς ενω ο Κρίστοφερ εσhει πιο ευρηματικές μουσικές. Επίσης η μάνα σου αγαπητέ Αλέξη σε ουλλο το έργο δεν είσhεν ουτε μισό φλερτ! Μα εν κατάσταση;;; Τζεινη ενεν πλάσμα του Θεού;;;

31 επεισόδια μετα τζαι πααααααρα πολλά καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα, ένα εχω να πω "Μπρινγκ μπακ Παπακαλιάτης"!


Υ.Γ. Ο τίτλος ειναι εμπνευσμένος απο το ομώνυμο τραγούδι της σειράς του 1992, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλιο του Κώστα Μουρσελά "Βαμμένα Κόκκινα μαλλιά" σε στίχους και μουσική του Βασίλη Δημητρίου.


28 σχόλια:

  1. Πως και εν την αθυμούμαι τούντη σειρά;;; πρέπει να επήε πολλά άπατη.. που τις πιο δραματικές/σοβαρές/ωραίες σειρές που χρονολογείται βέβαια (και ενιξέρω αν θα την έβρεις) αλλά εν εγγυημένο το δάκρυ κορόμηλο εν το "Μια ζωή για την Έλσα". Ππεεε μα που το αθυμήθηκα... α και το "Έκπτωτος άγγελος" ο Τζώρτζογλου με την Κούρκουλα πιο αταίρκαστο ζευγάρι έν έχει.. go figure, είχε χάζι όμως να τους θωρείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Μια ζωή για την Έλσα ειδα το οταν νομίζω ήμουν μαθήτρια στην Κύπρο....
      Τον Εκπτωτο άγγελο ειδα κανένα επεισοδιο αλλα επειδη ειμαι πολλά αλλεργικη στον Τζωρτζογλου εν μπορω να τον υποστω ετσι εν θα την δω ποτε.

      Σε τουτο ηταν καλό το καστ τζαι εκαμέν μου μεγάλη εντυπωση ο Πυγμαλίων γιατι εν το είχα συνηθισει εκτος κωμικών ρολων ή αστυνόμου Μπέκα.

      Διαγραφή
  2. Όου εμ τζι ρε Πρας!!!!
    Εξαντλήθικα μονο που την περιγραφή! Τζαι θωρείς τα τούτα για ξεκούραση είπαμε;; Σίριουσλι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θεϊκό μάι φρεντ!!! :-)))

    ας τα αστεία, τι εν τούτο το πράμα τόσα χρόνια, για να τελειώσει μια τέθκια σειρά πρέπει να έχουμε τουλάχιστον δύο γάμους και ισάρισθμα γκαστρώματα!!! δλδ που τες ταινίες του '60 τπτ εν άλλαξε :-)))

    μα εν που το 1992 τα Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά;;; αχ εγεράσαμεν! γιατί εν το βάλλουν τζείνο επανάληψη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θενξ! :))))

      Χαχαχα όντως εν αλλαξε τίποτε!!

      Για τα Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά λαλω τζαι εγω μας πως εν το ειδα;;; Μετα εκαμα γκουγκολ τζαι ήβρα οτι εν του 1992 τζαι λαλώ τωρά εξηγηται! Εν έκαμνε για το 10χρονο που ήμουν τότε!

      Διαγραφή
  4. τέλειο ποστ! :)

    υγ: ο Αλέξης είναι μόνο για να τον βλέπεις και να αναστενάζεις..
    αν έρθεις Αθενς θα σε πάρω σε μια υπέροχη καφετέρεια στα Εξάρχεια και σίγουρα θα τον πετυχουμε (αν βρίσκεται στο εγχώριο at the time)! 'Εχω κάνει εγώ στόλκινγκ που δεν περιγράφεται!! χαχαχαααααααα!!!
    υγ2: σε ποια σειρά ο Παπακαλιάτης είχε κολλητό που παντρευτηκε την αδελφή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θενξ!!! :)))

      Υ.Γ. Αν θα βάλλουμε καπαρτίνες, καπέλα & γυαλιά ηλίου για το στόλκινγκ θα το σκεφτώ! :Ρ

      Υ.Γ.2 Εν είσhεν μια που είσhεν 2 αδερφές την Σάννυ Χατζηαργύρη τζαι την "δική μας" Αννα Μονογιού τζαι η Άννα εισhεν τα με τον κολλητό του τον Πυρπασόπουλο....τωρα να καμω γκούγκολ...Το "Να με προσέχεις".

      Διαγραφή
    2. θυμαμαι το "να με προσεχεις" αλλά καμιά δεν τα είχε με κολλητό του νομίζω..
      άσε που ο πυρπασόπουλος νομίζω ήταν σε άλλη σειρά, στο "δυο μέρες μόνο"
      μήπως τα μπερδεψα;;;
      υγ: τον Πυρπασοπουλο τον γνωρισα από κοντά! Τέλειος! :)

      Διαγραφή
    3. Νομίζω και με διαβεβαιώνει το γκούγκολ οτι ο Πυρπασόπουλος ηταν στο Να με προσέχεις ο οποιός τα είσhεν με την Μονογιού στο σήριαλ. Εν πολλές οι Παπακαλιατιάδες τζαι εν πολλά ευκολο να συγχιστούμεν!

      Διαγραφή
    4. το έψαξα κι εγώ.. και όντως έχεις δίκαιο, αλλά ψιλοείχα κι εγώ γιατί παίζει και στο "Δυο μέρες μόνο".. Ο Κριστοφερ έμπλεξε τα μπούτια του.. και τα δικά μας..
      υγ: άκουσα ότι κάτι καινούριο ετοιμάζει ο Κρίστοφερ, αλλά δεν θυμαμαι αν ήτανε σειρά ή ταινία.. νομίζω για ταινία λέγανε..

      Διαγραφή
    5. Όντως ανακατωσεν μας ο Κρίστοφερ! Εν ταινία...εκαμα την ηδη λάικ στο φέισμπουκ (είμαι κρίμα άι νόου ιτ) τζαι μαθαινω νέα καθε τοσο...Κυκλοφορα τέλη Νοεμβριου.... Φημες λεν οτι ειναι και ζευγάρι με την πρωταγωνίστρια με την οποία εθεάθηκε χεράκι χερακι.... (πρεπει να αρχισω τα ψυχοφαρμακα εν είμαι καλα!).

      Διαγραφή
    6. χμμμμ.. εγώ έχω άλλες πληροφορίες για τον Κρις και οι δικές μου είναι απο ίνσαιτ πηγή!! ναι αμέ! έχω και γνωριμίες μέσα στη σόου μπιζζζζζζζζζ..!! :Ρ

      Διαγραφή
    7. Εγω λαλώ σου τι "επήρεν το μάτι μου" ονλάιν...Δεν θα ρωτησω παραπάνω γιατι θα το παίξω ανωτέρου επιπέδου! :Ρ

      (Στα σοβαρα ομως εν με κοφτει...ο καθε ενας καμνει στην ζωή του οτι θέλει).

      Διαγραφή
    8. συμφωνώ απόλυτα.. γιαυτό και δεν τα αναμεταδίδω..

      Διαγραφή
    9. :))))))

      Υ.Γ. Που εν να μετακομίσεις Σικάγο λαλείς μου ιν πέρσον! χαχαχαχα

      Διαγραφή
    10. χαχαχααααααα!! :) σου έχω τόσες ιστορίες..
      θα σου λέω και μια κάθε πρωί που θα τρώμε τις καπήρες μας!

      Διαγραφή
    11. Ισως χρειαστει να ξυπνουμε πιο νωρίς καλό! :)

      Διαγραφή
  5. Μα υπήρχε τέτοιο πράγμα στην τηλεόραση; !!!!

    Από τις περιγραφές σου, θα έλεγα πως η σειρά του Αλέξη προορίζεται για λαϊκό κοινό όπου η μητέρα οφείλει να ξεχάσει τη σεξουαλικότητα της ενώ του Χριστόφορου συνήθως κερδίζει τη μεσαία τάξη με όνειρα για λοφτ,ταξίδια,πανάκριβα ρούχα και σωστές λογοτεχνικές αναφορές.

    ...
    Προς το παρόν, ο Λάβης ανακάλυψε σειρά με την Kathy Bates και κόλλησε.
    Εγώ λέω μήπως ν΄αρχίσω επιτέλους " Το Νησί"...
    αλλά δεν θέλω δράματα...:Ρ :))))))))))))

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια! Αχ αυτός ο ενημερωτικός χαρακτήρας του μπλογκ! :ΡΡΡ

      Ο Αλεξης ηταν ακριβως ετσι....ηταν ταχα ενα ταπεινο παιδι του λαού αλλα αλλασεν σπίθκια συχνα τζαι αμα λαχει εμεινισκεν τζαι σε ξενοδοχεία! Καλό το κοντραστ με τον Χριστόφορο!

      Το Νησι εχει κλαμα στα 1-2 πρώτα επεισόδια τζαι μετα λιο προς το τέλος. Αν δεις τα πρώτα 2 τοτε μετα αρχίζει το αξιον τζαι εν εσhει κλαμα...νομιζω αξίζει να το δεις.

      Διαγραφή
  6. ρε μπέστυ άρχισα να ανησυχώ για την πνευματική σου υγεία! άμαν είπες και bring back papakaliatis άναψε μια κόκκινη λαμπούδα!!

    πρέπει να βρείς ενα hobby, εναν γκόμενο..έστω να αρχίσεις να πίνεις έτσι recreationally!!:p
    just joking α (για το ποτό..για τα άλλα σοβαρομιλώ!)

    και εγώ βλέπω σειρές για να χαλαρώσω! δε το παρα πέντε σε επανάληψη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάμνεις τζαι ανησυχεις για την πνευματική μου υγεία....Αν δεις τζαι τι ενι το 6.022 x 10^23 που εβαλα θα δεις οτι ειμαι για ψυχιατρείο!

      Χομπυ έχω..το ποτό το παραβλέπω....γκομενο, τι να πω, δύσκολοι καιροί για πριγκίπισσες...

      Μα ποσες φορές να δω τα αλλα...ηθελα κατι που ενιξερα τι θα γινει μετα!

      Διαγραφή
  7. Κοψε τουντες τσιοφτες να χαρεις!! Θωρει τα η μανα μου τουτα (μονο αμα εν εσιει σειρα η Ακριτα, να τα λεμε τουτα, προσκυνω Ακριτα!) ερμ, πε μας ομως το ονομα της σειρας ρε παιδι μου! Πρας μου κατσε δε κατι πιο ιζι γκοουινγκ χρυση μου! Κων/νου κ ελενης, δυο ξενοι, παρα πεντε. Θα οεθανω τζιε θα γελω με τες ιδιες σκηνες ακομα - τζιε εγω των φαρμακων, τι ενομισες;!
    Βανιλια το κουτσομπολιο που διαφημιζεις για αποκλειστικοτητα εχω μιαν υποψια φαρμακερη οτι ο κοσμος το χει τουμπανο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα αχ ρε Ντρίμερ...ΕΙδα τα ουλλα οσα λαλείς πολλές φορες..τζαι το Κωνσταντιου και Ελενης εν μπορω να δω πλεον σκηνη γιατι ο Ρώμας εκνευριζει με αφανταστα..σορρυ που σε απογοητεύκω αλλα μέσα μέσα θελω τζαι κατι διαφορετικο. Τουτες τες μερες ειδα 3 ταινίες. Ενα τσοφτοchick flick, ενα κοινωνικο, τζαι ενα πιο ντραμα για το νοημα της ζωής. Πρεπει να υπάρχει ποικιλια.

      Διαγραφή
    2. Οκ plan b then. Σειρες που την μερκα σας ποτζι. Brothers and sisters (a must!), friends, sex and the city, dexter, prison break, lost, himym, bing bang theory, family guy για ολα τα γουστα!!

      Διαγραφή
    3. Φρεντς ειδα τα 10000 φορες, Σεξ & δε σίτυ δεν ειμαι φαν..ειδα σκορπισμενα επεισοδια..νοτ μάι τάιπ....πρισον μπρέικ, λοστ, 24, CSI not my thing. ΤΒΒΤ ειδα τα ουλλα το ιδιο τζαι HIMYM. Τωρα θωρω ταινίες..... :Ρ Ευχαριστώ παντως για τα σατζέστιονς! :)

      Διαγραφή
    4. Θενξ θα το ψαξω να δω την περίληψη.

      Διαγραφή