Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Πως να ξελογιάσεις ενα άντρα....... (2)

Τον Μάιο εβαλα ενα ποστ με τίτλο "Πως να ξελογιάσεις ενα αντρα" το οποίο ηταν ενα αποσπασμα που ενα επεισόδιο του Big Bang Theory οπου η πολυαγαπημένη Έιμι Φάρα Φάουλερ προσπαθει να ξελογιάσει τον Sheldon με τον πιο νερντι τζαι εν τελη αποτελεσμάτικό τροπο εβερ!

Που τότε που λέτε, στα στατίστικς του μπλογκ μου εμφανιζονται στα key word searches φράσεις οπως το "πως να τον ξελογιάσω" τζαι φυσικά "πως να ξελογιάσω ένα άντρα". Αμα τα παίρνει το μάτι μου, δεν μπορώ παρα να σκέφτω μια τυπισσα, οπως τες πολλοπάιτες σκρόφες των ελληνικών και μή σηριαλ, να καθεται στο κομπιουτερ τζαι να καμνει search στο google "πως να τον ξελογιασω", με τα μεγαλα κοκκινα νύσhια της να καμνουν κλικ κλικ πάνω στο keyboard σαν πληκτρολογεί.

Ετσι φορ δε ρεκορντ γιατι το μπλογκ εσhει σαφώς και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αμαν πάεις στο γκουγκολ τζαι αρχισεις να γραφεις "πως να" το γκουγκολ σου προτείνει να ψαξεις "πως να σωπάσω στίχοι". Μια μεγάλη νικη δηλαδη για τους φαν του Ξυλούρη τζαι τους πιο νεους που το ακουν που τον Γιάννη Χαρούλη. Για εγκυκλοπαιδικους σκοπούς θα σας πω οτι η δευτερη επιλογη ειναι το "πως να χασω κιλα".

Αν συνεχίσεις τζαι προσθεσεις την λέξη "τον" μετα το "πως να" η πρώτη επιλογη ειναι "πως να τον κανω να με θελει".  Το εντερ εν το επατησα για να δω τι φκάλει γιατι ομπβιουσλί την απάντηση σε τουτο το κατα τα άλλα καυτό ερώτημα δεν μπορεί να σου την δώσει το γκουγκολ. Πρεπει να πάεις σε μαγισσες σε χαρτορίχτρες να σου θκιεβάζουν τα χαρτια, τον καφε το τσάι, το φραπέ, τζαι την λεμονάδα, καθως τζαι να  παρεις μαζί σου 2 τριχες που τα μαλλιά του, μαζι με φτερό κουκουβάγιας για να σου καμει η μάγισσα η χαρτορίχτρα, ενα ελιξηριο να του το βαλλεις "κατα λάθος" μες το ποτό του τζαι με αυτο τον εγγυημένο τρόπο θα σε ερωτευτεί. Οι επομενες επιλογές, για καθαρά πάλε εγκυκλοπαιδικους λόγους ειναι "πως να τον κερδίσω" (μαλλον εννοει πως να τον κερδισει στο τάβλι), πως να τον ερεθίσω (θου Κυριε φυλακήν τω στόματι μου!), "πως να τον κανω να με παντρευτεί" (χάλλοου κόρη μου, μα εν θωρεις τηλεοραση;;; Μεινε εγγυος!) τζαι "πως να τον καμω να χωρισει" (πλιζ σι ριπλάι του "πως να τον κανω να με παντρευτεί").

Αμαν τελοσπαντων καμεις search "πως να τον ξελογιάσω" το τριτο πραμα που πετάσσετε στα ριζάλτς ειναι το ποστ μου. Τζαι σκεφτου αγαπητέ αναγνώστη την λυσσάρα που το καμνει γκουγκολ  να δια πάνω στην Έιμι τζαι τον Sheldon!!! Σκεφτουμαι την τζαι γελώ! Το τριγωνικό της φρύδι σιουρα θα φκει ως την χωρίστρα των μαλλιών της που το στυλλομάθκιασμα! Τζαμέ που ενομιζε θα εβρει κανένα βιντεο με την κυρία Τασία, την καλυτερη εν ζωή μεντιουμ, να της διά τιπς, τσουπ πετάσσεται η κεχαριτωμένη Έιμυ με το καρό πουκάμισο τζαι τη ζακετούδαν! Μουα χα χα χα χα!!!


Υ.Γ. Εννοείται μετα που τουτο το ποστ θα διουν ουλλα τα σχετικά searches πάνω μου αλλα εμπειραζει, υγεια!

24 σχόλια:

  1. Αγαπητή Πρασινάδα, σε διαβάζω καιρό αλλά δεν σου έχω αφήκει άλλοτε μήνυμα. Αρέσκει μου πολλά ο τρόπος απού λαλείς, ίσως φταίει απού'μαι από την Κρήτη και οι ντοπιολαλιές μας είναι πολύ ιδιαίτερες.

    Φαντάζομαι τώρα εκείνες τσι γυναίκες-αρπαχτικά απού διαβάζουν περιοδικά τύπου Κοσμοπόλιταν να ψάχνουν στο ιντερνέτι απεγνωσμένα να βρουν άρθρα με περίεργους τίτλους (βλέπε Πώς-να-τον-τυλίξεις και Πώς-να-τον-ρίξεις-στο-κρεβάτι) και να πέφτουν πάνω στην δημοσίευσή σου και γελώ.. χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αγρίμιω για το σχολιο και σε καλωσορίζω!!! :) Περασα και ειδα και την δική σου γειτονια....Μας συνδέει και η συγγενική διάλεκτος αλλα και οτι ζουμε μακρια απο τις πατριδες μας.

      Λυσσαρες ο κοσμος δυστυχως εχει παρα πολλές! Καλα να παθουν αν πεσουν πανω σε αυτο το ποστ! χαχαχα :)))

      Διαγραφή
  2. εμένα το πρώτο που μου φκάλλει είναι "πώς να φτιάξω χειροποίητες σαγιονάρες"!! wtf! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι που περιέργεια κοιταξα τα δικα μου στατιστικα και άμα κάμεις αναζήτηση τη λέξη σεκς βγαζει στα πρωτα αποτελέσματα το μπλογκ μου! Φταιει ενα ποστ που έκανα πιο παλιά με την κορη μου που δεν το έλεγε σωστα και φαντάζομαι τα παιδάκια που διψουν για μάθηση και γελω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα ναι ναι διψουν για μαθηση!!!

      Τζαι εμένα φκαλει μου διαφορα απλα τουτο το "πως να το ξελογιασεις" καμνει μου εντυπωση που εσhει κοσμο που το ψαχνει... Ενα αλλο που μου αρεσκει στην αναζήτηση εν το "πρασινάδες για κρεοπωλεία".

      Διαγραφή
  4. τα αποτελέσματα του Google εν προσαρμοσμένα στις αναζητήσεις μας οπότε παραδέξου το, κάμνεις τζι εσύ έρευνα πως να τον ρίξεις!!!
    :ΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμένα έχει: 'τι είναι τσόντα' :$

    μάλλον που την ανάρτηση που έκαμα για προώθηση του Book Street με τίτλο 'όχι, δεν είναι τσόντα'... χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λυπηρο εν οτι εν βρισκουν την απαντηση που ψαχνουν στα μπλογκ μας! :ΡΡΡΡΡΡ

      Διαγραφή
  6. Ας μεν μιλήσω εγώ για τα στατιστικά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμιλησες αρκετα στο παρελθον τζαι ειμαστε οκέι...αλλα τζαι εσυ φταιεις εν τζαι εν κουτουρού οι αναζητήσεις!:Ρ

      Διαγραφή
  7. αχχααχαχα καραλάικκκκκ!!!! τέλειο.. πάω να το δοκιμάσω... αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αχαχαχ ας μεν μιλήσει ο ινβ! σκέφτομαι τες να θωρούν την έιμυ χαχαχα! εμένα πάντως έχει και πώς να στείλεις πατάτα στη ξανθή..:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζαι ουτε σε σενα βρισκουν την απάντηση α;;; Αχ τζαι παραπλανουμεν τον κόσμο!!!

      Κατα καιρους εχω πολλά αστεια...πρεπει να τα καταγραφω να μεν τα ξιχανω....

      Προχτες ειχα ενα "ποιές ειναι οι μάρκες χρωμοσωμάτων" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  9. Τζαι μέναν βκάλει μου "πως να ρίξεις έναν άντρα".
    Ασπούμεν χαλόοοου, επεράσαμεν τζίνον το στάδιο προ πολλού!
    Τωρά θα έπρεπε να μου φκάλλει "πως να εντοπίσετε το τέλειο λουκούμι"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαχαχα "Πώς να φτιάξω χειροποίητες σαγιονάρες".. Εν πολλά της μόδας τωρά τούντο μασκαραλίκη, ούλες(οι) κάμνουν δικά τους κοσμίματα πιόν... Επέθανεν το Lepidus!
    Πίσω στο θέμα μας. Εγώ αλλιός την φαντάστικα. Εφαντάστικα την 16χρονο (ρε μανία που έχω με τα 16χρονα), καλαμαρού, με φράντζα ποτζίνες που χώνουν τα μάθκια, τζε ρόζ αντάυγια τζε 23 τρύπες πάνω σε ένα φτηνό κομπιούτερ ξαπλωμένη πάστο κρεβάτι το χορκάτικον τζε στο μπαγκραουντ να φωνάζει η μάνα της "ΜΑΡΙΑ ΈΛΑ ΝΑ ΦΆΜΕΕΕΕΕΕ"....
    χαχαααχαχαχα τι εσκεφτηκα ο μαλάκας, έφκαλα τις τζε όνομα. Ατε κάνεί τζε ευκαλα διάρια που το στομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή