Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Πρασινάδα of Honor!

Σήμερα σε κάποια φάση οταν εκατσα στο γραφείο μου, ειδα οτι ειχα ήμεϊλ που την ikoumera τζαι μάλιστα σε δύο ήμεϊλς ακάουντς μου. Ο τίτλος των ήμεϊλ ηταν URGENT τζαι μεσα εγραφεν να την πιάσω ή να με πιάσει τηλέφωνο ASAP. Ελέγχω Skype τζαι  εγραφεν μου τζαι τζαμέ τα ίδια. Πιάνω το κινητο, θωρω εχω δύο αναπάντητες. Αγχώθηκα! Απαντώ της που παντου οτι καθουμαι που πάνω που το τηλέφωνο τζαι καρτερώ.......

Σε 2-3 λεπτά κτυπά το κινητο, απαντώ τζαι πάω τζαμε που πιάνει καλό σημα (για ενα περίεργο λόγο τα κινητα εν πιάνουν καλά στο εργαστήριο). Ηταν η ikoumera τζαι λαλεί μου "Ελα co-kou, επιτέλους εξήγησα του Γκούρου τι σημαίνει το "κου"!! Εγω έμεινα χασκωντας! Λαλώ έσhε χάρη να εν τζείνο που νομίζω.......

Για να σας βάλλω στο νόημα, με την ikoumera αποκαλούμε η μια την άλλη co-kou. Το "co" εν που τα undergrad years. Τζεινη ηταν στες Αγγλίες τζαι εγω στες Αμερικές τζαι εμιλουσαμεν πολλά συχνα που msn. Πολλές φορές εγραφαμε ταυτοχρονα το ιδιο πράμα τζαι ελαλούσαμεν εν γιατι τα μεγάλα πνευματα συναντιούνται. Μια μέρα ειπαμε εν που είμαστε μεγάλα "συμπνέυματα". Τοτε η μια που μας είπεν οτι είμαστε "co-spirits". Που τοτε εμεινε το co! 

Το kou τωρα εν γιατι η ikoumera συζεί (αμαρτωλή!) με τον Γκούρου (αμαρτωλέ!) τζαι οι θκυο μας εκάμναμεν ονειρα οτι θα παντρευτούσειν τζαι θα μπω πρώτη κουμέρα, τζαι έτσι επροσθέσαμεν ενα kou τζαι εγιναμεν co-kou! Του Γκουρου, οταν μας ερώτησεν τη σημαινει το co-kou για το co ειπαμεν του την αλήθκεια αλλά για το kou εμασήσαμεν του τα τζαι ειπαμεν του οτι εν γιατι οταν ειμασταν στο σχολειο ελαλουσαμεν οτι μια μέρα θα γινουμε κουμέρες τζαι για αστείο εκρατήσαμεν το kou. Σιγά μεν μας επιστεψε ο Γκούρου δηλαδή!

Τον Γκούρου λαλουμεν τον Γκούρου γιατι δια τζαι συμβουλές περι ερωτικών. Ετσι αρχικά εφκάλαμεν τον Λαβ Γκούρου, ή L.G. Η ikoumera ομως ειπεν να αφαιρέσουμε το Λαβ τζαι ετσι εμείνεν του το Γκούρου σκέτο!

Τελικά ήταν τζείνο που ενόμιζα!!! Ο παρελθοντικός χρόνος στο "εκαμναμεν όνειρα" εν σωστος γιατι τωρα θα πραγματοποιηθουν!!!!!!! Ο Γκούρου εκαμεν την έκπληξη λιο πριν να με πιάσουν τηλέφωνω, τζαι με ενα σκηνικό Χολυγουτιανών διαστάσεων με λιο εφέκτ που καθημερινό σηριαλ Ακρίτας-Κυρίτση τζαι με μια μικρή Παπακαλιατική πινελιά, εκαμεν την πολυποθητη πρόταση γάμου!!! Η ikoumera ειναι κάτοχος μονόπετρου τζαι εγω θα γινω κουμέρα!!!! Εχάρηκα παααααααρα πολλά....... εν φαντάζεστε πόσο!!! 

Οταν εκλείαμεν το τηλ, η ikoumera ειπεν μου "Θέλω αφιέρωμα στο μπλόγκ α!!!" ετσι γραφω τουτο το ποστ για να κρατήσω την υποσχεση μου. Για το σκηνικο της πρότασης μπορεί να σας τα πεί η ίδια!

Η ikoumera εγραφεν αρχικά κομμεντς ως i koumera ώσπου καποιος ανωνυμος της εγραψε "ikoumera τωρα και σε κονσόλες android" (αν θκιεβάζεις ανώνυμε αποκαλύφτου πλιζ γιατι ηταν εξαιρετική ατάκα) τζαι που τοτε εκαμεν το ikoumera. Τωρα συνταγογραφεί στα Ιστομαγειρέματα....πλεον εν θα κρύφκει που τον Γκούρου τα ποστ της γιατί εν οκ να δει οτι υπογράφει ως ikoumera! 

Με την ikoumera γνωριζούμαστε την μισή μας ζωή. Εγνωριστήκαμε στην πρώτη λυκείου που ήρτεν στο σχολείο μας......Επεράσαν που τοτε 15 χρονια! Σε καποιες φάσεις εχαθήκαμεν για λιο αλλα ηταν παντα τζεινο που αμαν δεις τον άλλο εν σαν να τζαι εν επέρασε ουτε μια μέρα που τοτε που τα εξαναείπετε! Ειμαι πολλά χαρούμενη για τζείνη γιατι εν τζαι ο Γκούρου πάρα πολλά καλο παιδί τζαι τυχερός που την ήβρεν!

Ειμαι πάρα πολλά ενθουσιασμένη, εκστασιασμένη θα έλεγα που θα σταθώ δίπλα της, on her special day. Θα κάμω ο,τι περνά που το σhέρι μου να ειναι μια πανέμορφη τζαι ξεχωριστή μέρα. Ελπιζω ως τότε να ειμαι τζαι κοντά για να της αφιερώσω οσο χρονο χρειαστεί για τες ετοιμασίες. Εν τζαι για μένα πρωτη φορά που ειμαι τοσο involved σε ενα γαμο τζαι η ανυπομονησία εν μεγάλη!

Εσhει που την ώρα που μου το είπαν, σκέφτουμαι φορέματα, κιλά που πρέπει να χάσω, μαλλια που θέλω να μακρύνω τζι'αλλο τζαι την ikoumera νύφη με τον Γκούρου γαμπρό!!! Εσκέφτουμουν το μέσα στο αυτοκίνητο οταν εσχολασα τζαι εγεμώσαν τα μάθκια μου!!!  

Co-kou μου thanks for the honor!

26 σχόλια:

  1. Καλημέρα κουμέρα μου!

    Όπως κατάλαβεις που την ώρα που γράφω εν αρκετά πρωί για Σάββατο... εν εμπόρεσα να κλείσω μάτι εψές που τον ενθουσιασμό μου (η μήπως εν που τα τάπας, την σαμπάνια και τα κρασιά εψές?)

    Εθκιάβασα το ποστ σου τωρά με το καφούδιν μου τζαι εγεμώσαν τα μάθκια μου! Θενκ γιου βέρι βέρι μάτς για το ποστ-αφιέρωση!

    Προς όλους τους θαυμαστές σου: η Δρ. Πρασινάδα τώρα και σε έκδοση κουμέρας! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι η καλύτερη κουμέρα που μπορεί να έχει κανείς!

    Λοτς οφ λαβ εντ κίσσες!
    ΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια και στις δυο κοπέλες. Να είστε πάντα τόσο αγαπημένες φίλες. Είναι υπέροχο αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μανα μου ρεεεε!! ατε κοπελες, μονο χαρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γουυυυ χουυυυ! Κονγκρατς Πρας μου!!! Άτε καλό μπάτσελορέτ-πλανινγκ τζιαι μακάρι να είσαστε ούλοι πάντα έτσι αγαπημένοι. :)

    Καλό Σάββατο καλή μου!! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητηρια iκουμερα! Παντα ευτυχισμενοι!

    Καλυττερη κουμερα εν θα μπορουσες να εβρεις που την Πρασουλινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ikoumera
    Μάνα μου κουμερούδα μου!! Τζαι εγω ειμαι ενθουσιασμένη!!!! Τουτο το να αποκαλουμε η μια την αλλη κουμέρα εν πάρα πολλά χωρκάτικο αλλα αρέσκει μου!! χαχαχ Τοκ του γιου σουν τζαι τα φιλια μου στον κουμπάρο (χαχαχα τζαι για τουτο!)

    @Κολόνα
    Ευχαριστούμε! Οπως βλέπεις ο ενθουσιασμός εν μεγάλος!! :))

    @Λου
    Θενξ ντήαρεστ!!! Εμεις ειμαστεν χαμηλων τονων....εχουμεν ήδη ιδέες!
    Καλο Σ/Κ! :))) χχχχ

    @Γρούτα
    Μανα μου ρε Γρουτούδουλα! Θενξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Dreamer
    Θενξ!!! Να΄σαι καλα!!

    Υ.Γ. Παλε εφκαλα το κομμεντ σου που τα σπαμ! Καμνει το για σένα τζαι το Σμιλί!
    @Blogger Φακκας μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ikoumera: Η ώρα η καλή!! Και με την πρασινάδα κουμέρα εν θα χάσεις!!!

    @prasinada: Φαντάζομαι πετάς που τη χαρά σου που εννα γίνεις κουμέρα!! Ατε και να βαφτίσεις και το μωρό, άμα έρτει εκείνη η ώρα, θα του φυσησεις είμαι σιγουρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ουυυυ τι καλά!!!! Να ζήσετε ikoumera και καλές προετοιμασίες Πρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια και στις δυο σας. Τώρα θα υπάρχει και ένας άλλος δεσμός να σας ενωσει στη φιλία σας. Μην αγχωθείτε με τις ετοιμασίες, σιγά σιγά και όλα θα γινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συγχαρητήρια!!! :)

    η ώρα η καλή...

    υ.γ. η ikoumera θκιαβάζει; με τον πρωτοκουμπάρο τι γίνεται; εν θα πρέπει να τον τσιεκάρουμε πριν να μπει; εν τζαι να δώκουμε της Πρας όποιον τζαι όποιον... πρέπει ναν στα μέτρα της αν θα γινεί τίποτε... ;ρ χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ikoumera "κάτοχε μονόπετρου"(λολ ατακαδόρα πρας!) τα συγχαρητήρια μας!!! ενθουσιάστηκα με την ιστορία σας ειλικρινα ταυτίζομαι σε σημεία:) να σαστε πάντα τόσο δεμένες! συμφωνώ με νόνη, για τον κουμπάρο έχουμε άποψη:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Κοπελλούα
    Ναι ναι πετώ! Νοιωθω οτι επιασα Οσκαρ Β γυναικείου ρόλου!!!


    @Μαριλούδα
    Θενξ Μαριλουδίτσα!!! Τζαι στα δικά σου! χαχαχαχαχαχαχα


    @Σμιλί
    Ακριβώς οπως το λαλείς Σμιλί μου! Να΄σαι καλα!! :)))

    @Νόνης
    Ωρα καλήηηηηηηη τζι ωρα γρουσή....τζι ωρα ευλοοοοοοοημέεεεεεενη!!!!

    Υ.Γ. Γιε μου συνελθέ τζαι σοβαρευτου! (εχτος αν ο πρωτοκουμπάρος εν ο Κοτσιρας τζαι κρατουν μου το για σαρπράιζ!)

    @Ντάφοντιλ
    Μολις εγραψα το "κατοχος μονόπετρου" μετα που λίο ηρτεν μου να την πω "και πλέον κάτοικο Μονοπετριάς" ή οτι τωρα έσhει πλέον καταγωγή που το "Μονοπέτρι"! χαχαχ Θενξ παντως για το ατακαδόρα! Θεωρω οτι εν κομπλιμέντο! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Congrats!!! Τζαι σε σένα τζαι στην κάτοχο μονόπετρου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και στα δικά σου Πρασινάδα μου τζιαι μιαν καλήν τύχη
    (σόρι κουντεντ χέλπ ιτ χιχιχιχιχι)

    κουμέρα
    δε τάιμ δε γκούντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρας μου καλές προετημασιες κορούδεεεες εύχομαι σας να εν ούλλα τέλειαα;)συχαρητήριαααα:D
    ikoumerα η ώρα η καλή πάντα ευτυχισμένοι μαζί:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. congrats στην ikoumera!! she couldn't ask for a better κουμέρα given το πόσο οργανωτική είσαι:)

    άτε και στα δικά σου (εννά το ακούεις πολλά τούτο!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Liar
    Ευχαριστούμε τζαι εμείς τζαι το μονόπετρο!

    @Ποστ
    Θα μαθω να το ακουω τζαι να βάλλω που το ένα τζαι να φκάλω που το αλλο! Θενξ ομως! :Ρ

    @Tall Girl
    Θενξξξξξξξξξξξξξ χχχχχχ

    @Ράνια
    Μπέστι γιου αρ μπακ!!! :)))))
    Θα πρεπει να μου δωκεις συμβουλές αφου εσυ θα γινεις κουμέρα πιο νωρις!!! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ε μπέστι πρός το παρόν έχει a lot of running around με την νύφη looking at wedding dresses,flower ideas,λουκούμια,ribbons etc etc..

    για την actual μέρα εν ξέρω ακόμα! I will let you know:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είμουν στον γάμο του καζαν προχτές. Ήταν ένας τιπικαλ κυπριακός γάμος ποτζίνους που εν τους χωνέφκει κανένας ούτε καν τζινοι που τους διοργανώνουν, αλλα μπόρω να πώ ότι όταν έμπηκε η μουσική του αντρόγινου τζε εχωρέφκαν πάστην σκηνή.. εσυγκινήχικα.
    Κονγρκάτζ ikoumera and guru *τοστ σαμπάνια*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Ράνια
    Θα μου κάμεις ιδιαίτερα που κοντά το καλοκαίρι! :)

    @Ουφ
    :)))

    @Πεζούνι
    Ξέρωντας την ikoumera τζαι τον Γκούρου, θα εν ενας κλασάτος γάμος χωρις κιτς τζαι χωρίς σνομπισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν ο γάμος έννεν στον τρίκκη εν έρκουμαι λαλώ σας το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Πελλ
    Αν εν στον Τρίκκη ουτε εγω ουτε η ikoumera θα πάμε!!! χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. συγχαρητήρια κοκούες :]
    προσέχετε τζι εν το δρώμαν μου τζείνο χαμέ, μεν γλιάσετε.

    τάχα ήρτα τελευταία, χαλλόου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κάλιο αργά (και καταϊδρωμένη) παρά ποτέ!!

    Θενξ!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή