Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Big Lab Theory Σίζον 2, επεισόδιο 9

Η κάθε σειρα που σέβεται τον εαυτό της καμνει μια παυση τωρα για την Μεγάλη Εβδομάδα. Στην καλύτερη των περιπτώσεων να προβάλλουν κανένα επεισόδιο σε επαναλυψη ή να καμνουν καμια περιληπτική τηλεταινία. Ήθιστε ομως πάρει την θέση της ο Ιησούς της Ναζαρέτ τζαι εκκλησιαστικοί ύμνοι με τον Πέτρο Γαϊτάνο. Το Μπιγκ Λαπ Θίορι, σε πείσμα των καιρων, ξαναχτυπά με νέο επεισόδιο.

Επειδη ειμαι σε φάση που τελειώνω καποια προτζεκτ, ο Αρχων θελει να αρχισω 2 νέα που εν σιουρα ενδιαφέροντα τζαι εν τζαι πολλη δουλειά. Το ενα ηταν μια ιδέα που ειχαμε εδώ και καιρο αλλα την είχαμε αφηκει για να τελειώσουμε τουτα που ειχαμε ηδη ξεκινησει. Ο ΠαΣχιΦάς εδω και λιο καιρο ηθελε να καμει ενα μερος του ενος προτζεκτ. Ο Αρχων ειπεν του να με ρωτήσει πρωτα. Εγω ειπα του ναι κανένα προβλημα. Εξάλλου εν πολλα μεγαλο προτζεκτ. Ο ΠαΣχιΦάς που τοτε έκαμεν πολλα λια πραματα γιατι επρεπε να τελειώσει κατι αλλα.

Πριν 2 εβδομάδες εμιλησαμεν με τον Άρχως τζαι επικοινωνήσαμεν ξανα με τον αλλο καθηγητη για την συνεργασία. Οταν το εμαθε ο ΠαΣχιΦάς εμεταμορφώθηκε σε ΒλάΣχιΦας (Βλα που το Βλάκας/Βλαμμένος, πιάνει τζαι τα 2). Ειπεν οτι θελει να δουλέψει μονος του σε τουτο το προτζεκτ γιατι εσhει πολλές ιδέες. 

Εκατσαμεν λοιπόν οι 3 μας τζαι εσυζητήσαμεν το. Ο ΒλαΣχιΦάς ανενδοτος. Εν καιρος να χωρίσουν οι δρόμοι μας με την Πράς. Μεν με παρεξηγήσετε, ενεν οτι εν μου αρέσκει να δουλευκω μαζι της αλλά εν καιρός να καμω κάτι τελεια μόνος μου. Εγω εν ειπα πολλά πολλά, εισηγηθηκα να παρουμε 1-2 μερες να σκεφτουμαι τι θέλει ο καθένας να κάμει. Ο Αρχων εσυμφώνησε. Το επομενο πρωι (ηταν τζαι Κυριακή) στελλει μου ήμεϊλ ο Άρχων τζαι λαλεί μου, μα τι επαθε ο ΒλαΣχιΦάς;; Εν μπορω να καταλάβω την στάση του. Να μιλήσουμε οι 2 μας μονοι μας αυριο.

Δευτέρα πρωί πάω.Ειπα του εν εχω ιδέα γιατι εν τοσο επιθετικός. Λαλει μου οκέι να μιλήσουμε με τον αλλο καθηγητη τζαι να καμουμε καταμερισμό εργασίας. Εν πολλά μεγάλο προτζεκτ για ενα ατομο μόνο, τζαι αφου σε ενα χρονο εν να αποφοιτήσει τζαι εν να φει, ενεν ρεαλιστικο να νομιζει οτι θα το τελειωσει μονος του; Ειπα του συμφωνω.

Βρεθούμαστε με τον καθηγητή το επομενο απογευμα. Σε κάποια φάση ο αλλος καθηγητης απευθυνει μου τον λογο. Με το που παω να ανοιξω το στομα μου πετάσετε ο ΒλαΣχιΦας τζαι λαλει "I will be the one doing almost all the work on this project". Εγινα που μέσα μου πυρ και μανια αλλά εν ειπα τιποτε γιατι ενοιωθα οτι εγινε εξίσου "πυρούμενος" τζαι ο Άρχων.

Ηταν αργα το απογευμα. Την επομενη μερα ο Αρχων ξαναλαλει μου να πάω στο γραφειο του. Λαλει μου θελω να χωριστει το προτζεκτ στα 2 οπως ειπαμε. (Το δικό μου το προτζέκτ έεεεεεχει μοιραστεί στα δυο.......). Λαλει μου αφου τα 2 μέρη εν ανεξάρτητα. Η επιτυχια/αποτυχία του ενος εν επηρεάζει το αλλο. Ο κάθε ενας μπορει να γραψει τα δικα του πέιπερ στο τελος. Συμφωνείς;;; Συμφωνω λαλώ του. Οκέι λαλεί μου θα του μιλήσω τζαι θα τα ξαναπούμε. Τωρα απλά καρτερώ να δω τι θα μου πει ο Αρχων...

Εν το μεταξύ στο εργαστήριο ο ΒλαΣχιΦάς εγινε ανυποφορος. Εν κανει που οι αλλοι δεν τον παν γενικα γιατι εν πολλα δυσκολος ανθρωπος, εγινεν χειρότερος! Η μια κατζία μετα την άλλη. Τουτος κατι έσhει τζαι φκαινει του τοσος "πικρισμός" στην δουλειά. 

Κατα τα αλλα τα ιδια...Ο Μιχαλάκης το ιδιο σπαστικός...τζαι οταν λαλω σπαστικός εννοώ οτι σπάζει τζαι τα νευρα των αλλων αλλα τζαι οτι σπάζει τζαι σhίλια πραματα στο εργαστήριο! Μια σκέτη καταστροφη. 

Ο Θεούσος νομίζει οτι με το να έρκετε στης 10 τζαι να φευκει στις 4 θα καμει μια επιτυχημένη καριέρα στο γκρουπ (Μουα χα χα χα!) τζαι οι υπολοιποι τα συνηθισμένα τους.

Ομως επειδή το δις εξαμαρτείν ουκ γυναικός σοφού, εβαλα τα πράματα σε μια τάξη τζαι εθεσα προτεραιότητες. Ουτε με ενδιαφέρει να αναλύω τα πράματα. Ουτε θέλω να ξέρω γιατι συμπεριφέρεται ο καθένας με το τροπο που συμπεριφέρεται. 

Εν δυσκολο να διαχωρίσεις την ζωή σου που την δουλειά οταν περνάς τόσες πολλές ωρες στην δουλειά αλλα ειμαι σε πολλά καλο δρόμο. Εξου τζαι δεν θα έσhει αλλο μπέιμπισιττινγκ για τον Μιχαλάκη, ουτε ο Θεούσος θα μου πάρει τον αέρα. Εν καιρός να ειμαι τζαι εγω λιο πιο αυστηρη με τους αλλους, όι μονο με τον εαυτό μου. Οσοι έχουν προβλημα, τοτε οι λύσεις που έχω να προτείνω είναι δύο. 
1. Όσοι εχουν προβλημα.....Λέλλο!!! Που ελαλούσαμεν που ειμαστεν μιτσιοί τζαι 
2. Πιάσε μια καρεκλουδαν τζαι καρτέρα τζαι εσυ στην σειρα με τα αγκρισμένα πουλιά γιατί το οτι έσhεις issues εν φώς φανάρι.

17 σχόλια:

  1. Να τα μας πάλι τα Angry Birds. Άκου Πρας μου. Εν καλά που κάμνεις. Λιη αυστηρότητα εν βλάφτει. Αλλά εν μου το φκάλλεις που το νου ότι όντως ο ΠαΣχιΦα/ΒλαΣχιΦα κάτι πρέπει να έσhιει πέρσοναλλι για να κάμνει τούντα καμώματα. Εν εξηγείται αλλιώς. Τώρα να δούμεντε τι απόφαση θα πάρει τζιαι να σου πει ο Άρχων τζιαι να τον φέρετε προ-τετελεσμένων των ΒλαΣχιΦα. Πετάσετε όπως το απιητούρι τζιαι πολοέται τζιαμέ που εν πρέπει. Βρε ουστ απο' δω, πε του! Ξου ξου.

    Καλήν εφτομάδα ντίαρ. ;-) xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν έχουν προβλήματα να τα λύσουν μόνοι τους, αλλά όλοι χρειάζονται να ξέρουν μεχρί που τους παίρνει μαζί σου και αυτό εξαρτάται από εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχα μπράβο Πρας μου!!! i like your attitude!!! Ακου τζι ο Βλασχιφας (επρόσεξες ότι τον αποκάλεσα ΒΛΑσχιφα;) να μας παίζει τον καμπόσο.
    Είπαμε τι χρειάζεται!!
    Εντομεταξύ εσκέφτουμουν το και 'γω που τα προχτές, η λέξη 'αγκρισμένος' φκαίνει που το angry;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να στείλετε τον Βλασχιφά για therapy νομίζω!

    ναι Πράς μου να είσαι πιο αυστηρή..μα άτε να δούμε α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kori ma opoion akouw pou douleukei mes se lab ta idia akouw...
    o Blasxifas thelei mian aksinostrafin na ferei ta miles tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πρας μου δείξε τα δόντια σου! είμαστε μαζί σου εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορείτε να δανειστείτε τη σφεντόνα των αγκρισμένων πουλιών τζαι να τον πετάξετε έξω που το λαπ τζαι τζείνον τζαι τον Μιχαλάκη, να καθαρίσει ο τόπος!

    Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Λου
    Εξεπέρασα την πορωση μου με τα ανγκρισμένα πουλια αλλα τουτο το καρτουν γουος του γκουντ το λιβ άουτ! Ο ΒλάΣχιΦας σιουρα κατι έσhει...Ξιου Ξιου τζαι αλλοπως να καλέσω καμια μαγισσα της Σμύρνης, ή να πω της Μαριλους να κάμει κανενα ξόρκι που τζεινα του Χάρυ Πότερ!

    Καλη εβδομάδα!!!! χχχχ

    @Ινα
    Ε ναι ακριβως! Γι'αυτο τραβω τζαι εγω μια γραμμή! Ως εδώ και μη παρέκει!!!

    @Μαριλουδα
    Πολλά καλη η απορια σου. Πιστευκω πως ναι! Η ετυμολογία μέιξ σένς!
    Μα εν τζαι να σπάσει το πλάσμα! Εσhει τζαι η ανεκτηκότητα τα όρια της!

    @News Stand
    χαχαχαχαχαχα Issues να φαν κι οι κοτες!

    @Ράνια
    Πως χρήζει ιατρικης παρακολουθησης εν σίουρο! Τωρα να δουμε τι εξελίξεις θα έχουμε....

    @Ποστ
    Αλλοπως κορη εσhει κοσμο που τον πειράζει τιποτε που τζείνα ουλλα τα κέμικαλς που εχουμε. Ο ΒλαΣχιΦας ελπιζω να φέρει τζαι χιλιόμετρα γιατι εν πάει καλα!

    @Ντάφοντιλ
    Θενξ ντηαρεστ! Θα δείξω την οδοντοστιχία μου!!

    @Μικρός Χείμαρρος
    Πολλά καλή ιδέα! θα παραγγειλω μια μεγάλη σφεντόνα σήμερα!!

    Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απογοήτευση ο ΒλαΣχιΦας! να βάλεις τα πράματα στη θέση τους και μεν σκέφτεσαι τίποτε. Καλή εβδομάδα Πρας μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ΑΕνιμα
    Αμανα μου ρε! Επρεπε να εθωρες πριν λιο στο γκρουπ μιτινγκ τι κατζιάρης ηταν με τον Νεμπράσκα!!!! Εμειναν ουλλοι χασκοντα τζαι εκαμεν του τζαι ο Αρχων διακριτικά μια παρατήρηση....αναμενουμε την συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έλα Πρασινάδα, βάλτους όλους στις θέσεις τους. Μήπως ο ΒλαΣχιΦας έχει personal issues μαζί σου; Ή μήπως θέλει να αποδείξει ότι τα καταφέρνει σαν κι εσένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Κοπελλούα
    Personal issues ως τωρα εν εισhεν....εν που τζεινους που εχουν ενα συμπλεγμα κατωτερότητας που τους φκαίνει σε συμπλεγμα ανωτερότητας....ασε...τα issues του εν αμετρητα. Ειχαμε ομως καλες σχεσεις. Ενιξερω τι επαθε ξαφνικα....Αφηνω τον τζαμε να δουμε τι θα γινει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οκέι! Εκαμεν την έκρηξη του σημερα! Μιλουμεν ο ανθρωπος εχασεν τον τέλια! Ετσι εγωισμό πρωτη φορά θωρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρασινάδα, πε μου τζαι εμένα πώς αφήνουμε πίσω μας το άγχος του εργαστηρίου να ξέρω!!!

    O Βλασχιφας νιώθει καταπίεση από θηλυκό ανώτερο που τζείνον τζαι ξυπνούν μέσα του αρχέγονα ένστικτα!!!
    Ίσως, να θέλει να πιάει ούλλο το credit τζείνος για μια μεγάλη δουλειά, ίσως όμως τζαι να θέλει να ζορίσει τον εαυτό του για να νιώσει ότι he can do it τζαι μπορεί να πιστεύκει ότι τούτο το πρότζεκτ εν το κλειδί για την επιτυχία του.

    Αβυσσος η ψυχή του Βλασχιφα. Νομίζω κάποιος το εξαναείπε τούτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οντως άβυσσος ρε Ροσα! Σήμερα οταν αποφάσησε να το συζητησουμε μπροστα που ουλλους ειπεν μου οτι εν θελει να ασχοληθω με το προτζεκτ γιατι εν ολίγοις αναμεσα σε πολλα "who are we kidding, το πιθανοτερο σενάριο ειναι να επιτυχω εγω τζαι εσυ να αποτύχεις ή να επιτυχεις δευτερη τζαι θα μεινεις χωρις τιποτε, γιατι στο πέιπερ μου δεν θα σε βάλλω πανω! Εξαλλου εγω δουλευκω πιο σκληρα που ουλλους, ετσι εν λογικο οι πιθανότητες να εν υπέρ μου". Φυσικα ειπεν πολλα τέθκοια τζαι επειδη ηταν ουλλοι παρων επάθαν ουλλοι ενα σοκ!

    Σημείωση εν ενα πολλα high risk που ρεαλιστικά οι πιθανοτητες ειναι να μην εσhει κανένας τιποτε.

    Το πως αφηνουμε πισω το αγχος του εργαστηριο εν δυσκολο....μερες σαν τουτες ακατόρθωτο....τες μερες ομως που επικρατει ηρεμια, εν εφικτο...μαγειρική, ταινια/σηριαλ και απλωμα στο καναπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή